Nier: Automata

PC, PlayStation 4

Akció, szerepjáték, hack and slash
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: PlatinumGames
Folytatódik a Nier.
Értékelés: 9.0

Áprilisban érkezik a Nier Replicant felújított kiadása

A Square Enix a Tokyo Game Show apropóján jelentette be egyebek mellett, hogy jövő áprilisban kerül boltokba a Nier Replicant felújított változata. Szerencsére nem váratnak bennünket sokáig a japán premiert követően.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

A NieR: Automata is bekerül az Xbox Game Passbe

A héten újabb nagyágyúval bővül a konzolos Xbox Game Pass kínálata, a Square Enix ugyanis bejelentette, hogy csütörtöktől a NieR: Automata minden jóval megpakolt kiadása is elérhető lesz az előfizetők számára.

NieR: Automata - túl a 4 millión

A 2017-es megjelenés óta több mint 4 millió példányban kelt el a PlatinumGames alkotása, melynek kapcsán a fejlesztők még egy ünnepi videót is közzétettek, ahol köszönetüket fejezik ki a játékosoktól kapott bizalomért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei év egyik legjobb napja játékos szempontból egyértelműen február 15. volt, a Metro Exodus, a Far Cry: New Dawn és az Anthem korai hozzáférésű megjelenésével. Ennek ellenére a héten sem fogunk unatkozni.

Februárban jön a NieR: Automata új kiadása

Miután az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal lelőtte a poént, a Square Enix formálisan is bejelentette a NieR: Automata: Game of the YoRHa Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddigi kiegészítőt tartalmazza.

NieR: Automata - jön a Game of the Year-kiadás

Egész pontosan a Game of the YoRHa-kiadás. Az ESRB már korhatár-besorolást is adott a csomagnak, így a PC-s és PlayStation 4-es játékosok akár már készülhetnek is az összes DLC-vel érkező csomagra.

Nyugatra is eljutnak a Nier: Automata-könyvek

Európában és Amerikában is hatalmas siker lett a tavaly februárban megjelent Nier: Automata. A játék világát több regény is kiszélesítette már Japánban, s úgy tűnik, hogy ezek hamarosan hozzánk is eljuthatnak.

Végre Xbox One-ra is befutott a NieR: Automata

Hiába csak az idei E3-on jelentették be a NieR: Automata Xbox One-os változatát, már az expó előtt nyílt titokként kezeltük az új verziót. A Become as Gods Edition a minap vált elérhetővé digitális formában a Microsoft konzoljára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

E3 2018: Fél óráig pörög az xboxos NieR: Automata

Az E3 ideje alatt jelentette be, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a PC-s és PlayStation 4-es premier után most nyáron Xbox One-ra is megjelenik a PlatinumGames akciójátéka, a NieR: Automata.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: Xbox One-ra is jön a NieR: Automata

Noha a Square Enix konferenciájára csak holnap kerül sor, a japán kiadó már most megerősítette, hogy a NieR: Automata Xbox One-on is tiszteletét teszi. A PlatinumGames remekműjére nem is kell sokat várnunk.

Nier: Automata - hárommillió eladott példány felett

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, a Nier: Automata hatalmas sikernek örvendett mind a PC-sek, mind pedig a PlayStation 4-esek körében. A jelentések szerint az összesített eladások mára átlépték a hárommilliós határt is.

GDC Awards 2018 - megvannak a jelöltek

Márciusban a játékipar is megtartja saját Oscar-díjátadóját, a Game Developers Choice Awardsot, ahol nemcsak a tavalyi év legjobb játékát, hanem különböző kategóriákban a teljes iparágat is díjazni fogják. A jelöltek listája pedig...

Játékkiadásba vágna a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a Platinum fejlesztési részlegének vezetője és producere a Game Informernek adott interjúban elárulta, szeretnék, ha a jövőben maguk is kiadhatnák a játékaikat.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Új mérföldkőhöz érkezett a NieR: Automata

A mai nap folyamán jelentette be a Square Enix, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a NieR: Automata a leszállított példányszámokat illetően. Nem sokkal a másfél millió után, immár kétmillió példánynál tart a játék.

Nem marad javítás nélkül a PC-s Nier: Automata

A múlt héten kipattant hírek után az Eurogamer kérdezett utána a készítőknél, hogy milyen sors vár a Nier: Automata PC-s verziójára. Nos, a jó hír az, hogy előbb vagy utóbb, de érkezik majd peccs a játékhoz.

Még mindig nem javították a PC-s NieR: Automatát

Négy hónap telt el a NieR: Automata megjelenése óta, amely számos hibával küzd. A Square Enix eddig még egyetlen javítást sem adott ki PC-n, úgy néz ki, a fejlesztő és a kiadó is levette a kezét a játékról.