Nier: Automata

PC, PlayStation 4

Akció, szerepjáték, hack and slash
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: PlatinumGames
Folytatódik a Nier.
Értékelés: 9.0

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

NieR: Automata - frissül a steames verzió is

Négy évvel a NieR: Automata megjelenése után hamarosan érkezik az első PC-s patch, ami a játék sokat kritizált technikai állapotát hivatott helyre rakni. A javítás egyéb részleteit egyelőre még nem kommentálták a fejlesztők.

Feljavították két Xbox Game Pass-játék PC-s portját

A PC-s The Evil Within és Nier: Automata Xbox Game Passben található változata is kapott egy-egy frissítést, aminek hála olyan funkciókkal bővült mind a két cím, ami a többi verzióban nem szerepel.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.

Áprilisban érkezik a Nier Replicant felújított kiadása

A Square Enix a Tokyo Game Show apropóján jelentette be egyebek mellett, hogy jövő áprilisban kerül boltokba a Nier Replicant felújított változata. Szerencsére nem váratnak bennünket sokáig a japán premiert követően.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

A NieR: Automata is bekerül az Xbox Game Passbe

A héten újabb nagyágyúval bővül a konzolos Xbox Game Pass kínálata, a Square Enix ugyanis bejelentette, hogy csütörtöktől a NieR: Automata minden jóval megpakolt kiadása is elérhető lesz az előfizetők számára.

NieR: Automata - túl a 4 millión

A 2017-es megjelenés óta több mint 4 millió példányban kelt el a PlatinumGames alkotása, melynek kapcsán a fejlesztők még egy ünnepi videót is közzétettek, ahol köszönetüket fejezik ki a játékosoktól kapott bizalomért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei év egyik legjobb napja játékos szempontból egyértelműen február 15. volt, a Metro Exodus, a Far Cry: New Dawn és az Anthem korai hozzáférésű megjelenésével. Ennek ellenére a héten sem fogunk unatkozni.

Februárban jön a NieR: Automata új kiadása

Miután az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal lelőtte a poént, a Square Enix formálisan is bejelentette a NieR: Automata: Game of the YoRHa Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddigi kiegészítőt tartalmazza.

NieR: Automata - jön a Game of the Year-kiadás

Egész pontosan a Game of the YoRHa-kiadás. Az ESRB már korhatár-besorolást is adott a csomagnak, így a PC-s és PlayStation 4-es játékosok akár már készülhetnek is az összes DLC-vel érkező csomagra.

Nyugatra is eljutnak a Nier: Automata-könyvek

Európában és Amerikában is hatalmas siker lett a tavaly februárban megjelent Nier: Automata. A játék világát több regény is kiszélesítette már Japánban, s úgy tűnik, hogy ezek hamarosan hozzánk is eljuthatnak.

Végre Xbox One-ra is befutott a NieR: Automata

Hiába csak az idei E3-on jelentették be a NieR: Automata Xbox One-os változatát, már az expó előtt nyílt titokként kezeltük az új verziót. A Become as Gods Edition a minap vált elérhetővé digitális formában a Microsoft konzoljára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

E3 2018: Fél óráig pörög az xboxos NieR: Automata

Az E3 ideje alatt jelentette be, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a PC-s és PlayStation 4-es premier után most nyáron Xbox One-ra is megjelenik a PlatinumGames akciójátéka, a NieR: Automata.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: Xbox One-ra is jön a NieR: Automata

Noha a Square Enix konferenciájára csak holnap kerül sor, a japán kiadó már most megerősítette, hogy a NieR: Automata Xbox One-on is tiszteletét teszi. A PlatinumGames remekműjére nem is kell sokat várnunk.

Nier: Automata - hárommillió eladott példány felett

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, a Nier: Automata hatalmas sikernek örvendett mind a PC-sek, mind pedig a PlayStation 4-esek körében. A jelentések szerint az összesített eladások mára átlépték a hárommilliós határt is.

GDC Awards 2018 - megvannak a jelöltek

Márciusban a játékipar is megtartja saját Oscar-díjátadóját, a Game Developers Choice Awardsot, ahol nemcsak a tavalyi év legjobb játékát, hanem különböző kategóriákban a teljes iparágat is díjazni fogják. A jelöltek listája pedig...

Játékkiadásba vágna a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a Platinum fejlesztési részlegének vezetője és producere a Game Informernek adott interjúban elárulta, szeretnék, ha a jövőben maguk is kiadhatnák a játékaikat.