Pillars of Eternity: The White March PC

Kétrészes kiegészítővel bővült a Pillars of Eternity.
1573488000

Nem érdemes a Pillars of Eternity III-ra várni

Habár a Pillars of Eternityt hatalmas örömmel fogadta a keményvonalas szerepjátékokra éhes játékostábor, az azt követő Deadfire már nem teljesített valami jól a kasszáknál. Az Obsidiant ez kellően el is tántorította a folytatás ötletétől.
1565010120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1564250400

Switchre költözik a Pillars of Eternity

Nintendo Switchre is megjelenik a Pillars of Eternity, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre: a hibrid konzolra szánt kiadást még a nyaralásunkra is magunkkal vihetjük majd.
1539165607

Úgy tűnik, a Microsoft megveszi az Obsidiant

A Kotaku értesülései szerint a Microsoft közel áll ahhoz, hogy megvásárolja az Obsidian Entertainmentet. Ha minden igaz, már csak az akvizíció véglegesítése van hátra - a felek egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.
1463493600

Már készül a Pillars of Eternity folytatása

A játék körüli felhajtást látva talán nem meglepő annyira, mindenesetre az Obsidian megerősítette, hogy elkezdődtek a Pillars of Eternity II munkálatai. Valószínűleg az új részre is a Kickstarteren dobhatjuk össze a pénzt.
1459264140

Pillars of Eternity: The White March - Part II teszt

A Pillars of Eternity kiegészítőjének első, kicsit középszerű felvonása után megérkezett a befejező epizód. A The White March folytatásával sok minden a helyére kerül.
1455717738

Pillars of Eternity - elstartolt az új kiegészítő

Egy masszív javítással egyetemben már elérhető a Pillars of Eternity: The White March - Part 2, amely ott folytatja a történetet, ahol a DLC első része abbahagyta. A 3.0-s frissítés emellett egy csomó új funkcióval gazdagítja az RPG-t.
1455614400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, ráadásul változatlanul sűrűn érkeznek a jobbnál-jobb játékok. A Steamen valami elképesztő dömping várható, de azok sem panaszkodhatnak, akik konzolon játszanak!
1452078000

Pillars of Eternity - csúszik az új kiegészítő

A tervezettnél csak valamivel később, február közepén rajtolhat el a Pillars of Eternity: The White March második felvonása. A készítők egy új kedvcsináló mellett jelentették be a megjelenési dátumot.
1447743627

Januárban folytatódik a Pillars of Eternity DLC-je

A Pillars of Eternity: The White March második része január folyamán lesz elérhető az Obsidian szerint. A kiegészítőben megemelik a szintsapkát, új képességeket szerezhetünk és egy új történetet ismerhetünk meg.