Dragon Quest Builders PS3, PS4, SW, Vita

Minecraftesedik a Dragon Quest.
1706605237

Végre PC-re költözik az első Dragon Quest Builders

Több mint három évvel a folytatása után február közepén végre PC-n is megjelenik a Dragon Quest Builders. Igen, a második rész után kapjuk meg az elsőt, cserébe minden eddig DLC-t alapból tartalmazza a csomag.
1665592189

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!
1633611600

Elhunyt a Dragon Quest legendás zeneszerzője

Koichi Sugiyama harmincöt évet töltött videojátékok zenéinek megkomponálásával, amelyek közül minden bizonnyal a Dragon Quest-játékokhoz írt dallamai a leghíresebbek. Kilencvenéves korában hunyt el.
1518100020

Dragon Quest Builders teszt

A Square Enix egyik leghíresebb sorozatának Minecraftra hajazó vadhajtása végre bevette a Nintendo Switch-et is. Az RPG-mechanika megmaradt, és az ütős narratívának hála a céltalan építkezések kora lejárt.
1515682320

Két újabb Wii U-játék költözik Switch-re

A Nintendo Direct Miniben több portot is bejelentettek a Nintendo Switch-re, és sokukhoz már megjelenési dátumunk is van. Az eredetileg Wii U-ra megjelent Donkey Kong Country: Tropical Freeze is platformot vált.
1513684820

Februárban jön Switch-re a Dragon Quest Builders

Noha a második rész is tiszteletét teszi a Nintendo hibridkonzolján, egyelőre az első Dragon Quest Builders dátumával kell beérnünk. Eszerint februárban játszhatunk a Minecraftra hajazó anyaggal.
1476127920

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.
1474990080

Demót kapott a Dragon Quest Builders

Jó két hét van még hátra a Dragon Quest Builders megjelenéséig, addig van időtök eldönteni, hogy befizettek-e a Dragon Quest és a Minecraft szerelemgyerekére! A Square Enix egy demóval igyekszik meggyőzni benneteket.
1464429654

Októberben jön Európába a Dragon Quest Builders

Nem kell lemondaniuk a minecraftos Dragon Questről a nyugati játékosoknak sem, a Square Enix szerint az anyag októberben érkezik PS4-re és PS Vitára. Kaptunk egy új trailert is.
1442419213

Futtottak még a Tokyo Game Shown

Néhány kisebb-nagyobb japán játék előzetesével még adósak vagyunk, így a Tokyo Game Show kapcsán új felvételeket láthattok a minecraftos Dragon Questről, a World of Final Fantasyról és a The Tomorrow Childrenről is.