Mafia III

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Hangar 13
Visszatért a legendás Mafia-sorozat.
Értékelés: 6.5

Grand Theft Auto V - túl a 130 millión

A Take-Two is előrukkolt a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentésével. Habár a kiadó nem számít túl erős évre az új megjelenések terén, bízik benne, hogy a korábbi címei elviszik majd a hátukon az évet.

Elérhető a Mafia II és a Mafia III: Definitive Edition

Gyakorlatilag már eddig is nyílt titok volt, hogy a Mafia-trilógiából a második és harmadik rész újrakevert változatát hamarabb kapjuk meg, mint a teljesen remake-elt első epizódot. Ez most hivatalossá vált.

Nézz bele a Mafia II: Definitive Edition első perceibe!

Az ígéretek szerint ma este leplezik le a Mafia: Trilogyt, ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, idő előtt szivárognak ki belőle a látnivalók. Most a második játék újrakevert kiadásának az első pár percét leshetjük meg.

Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.

Valami készülődik a Mafia háza táján?

Mindig gyanús, ha egy játék régóta szunnyadó közösségi csatornája életre kel, márpedig a Mafia Twitter-fiókja két év hallgatás után adott életjelet. A legutóbbi pletykák tükrében ez nem is olyan meglepő.

Úgy tűnik, úton van a Mafia III: Definitive Edition is

A hétvégén már kiszivárgott, hogy definitív kiadást kaphat a Mafia második része, most pedig arra vonatkozóan érkeztek hasonló bizonyítékok, hogy a harmadik részt is újra kiadhatják a készítők.

Új IP-n dolgozik a Mafia III fejlesztőcsapata

Úgy tűnik, hogy egy ideig pihenőpályára teszi a Mafia-sorozatot a Hangar 13 csapata, helyette pedig egy teljesen új cím fejlesztésére adják a fejüket. Már csak egy vezető producer kell a projekt élére.

Felújított kiadást kap az első két Mafia?

Az Egyesült Államokban csak tíz évente kell megújítani a védjegyeket, a 2K most mégis úgy érezte, hogy egyszerre három Mafia-játék kapcsán is megteszi a szükséges lépéseket.

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

Leépítések a Mafia III fejlesztőjénél

Hiába fogyott végül jól a Mafia III, a Take-Two megerősítette, hogy kénytelen volt megválni a Hangar 13 dolgozóinak egy részétől. Nem tudni pontosan, hány embert érint a leépítés - a Kotaku szerint elég sokat.

A Mafia 15. születésnapját ünnepeljük

Oké, kicsit csalunk - pontosabban nem mi, hanem a Take-Two -, elvégre a Mafia-trilógia első darabja 2002. augusztus 27-én jelent meg. Ennek apropóján most egy videóban izgulhatjuk végig a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit.

Szekta után nyomozunk a Mafia III-ban

Megérkezett a Mafia III legújabb DLC-je, a Sign of the Times, amelyben egy veszedelmes vallási csoport után kutathatunk Lincolnnal, a keresztes hadjáratodhoz pedig új eszközöket is kapsz. Befutott a launch trailer.

Mafia III - bemutatkozott a Sign of the Times DLC

A tavalyi megjelenéskor nem volt tökéletes a Mafia III, szerencsére a Hangar 13 csapata mostanra elég szépen rendbe szedte a nyitott világú akciójátékot. Még mindig érkeznek új tartalmak a szezonbérletesek számára.

Megérkezett a Mafia III új DLC-je

A második kiegészítő a Stones Unturned alcímet viseli, a főszerepet pedig Lincoln mellett John Donovan kapja benne. Hőseink összeállnak, hogy levadásszák régi riválisukat, hadjáratuk pedig egy sziget felé sodorja őket.

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.

Mafia III - megismerhetjük Donovan sztoriját is

Emlékeztek még az alapjátékból John Donovanre? Ő volt Lincoln CIA-s társa, aki rengeteget segített hősünknek. A Mafia III új DLC-je, a Stones Unturned őrá koncentrált majd, igazi laza akciózás vár ránk vele - itt az első trailer.

Demót kapott a Mafia III

Ha eddig vártál a Mafia III megvásárlásával, bírd ki még egy kis ideig: megérkezett a játék demója, aminek hála kockázat nélkül tehetsz egy próbát a nem túl pozitív értékelésekkel rajtoló játékkal.

Március végén jön a Mafia III első kiegészítője

A Hangar 13 bejelentette, hogy március végén érkezik a Mafia III első fizetős DLC-je, a Faster Baby! A csomag egy teljesen új területre kalauzol el: habár Sinclair Parish New Bordeaux közelében van, hangulatában eltér tőle.

75 millió példánynál jár a GTA V

Egészen elképesztő tempót diktál a Grand Theft Auto V, a játékból 75 millió példányt szállítottak ki a boltoknak az elmúlt év végéig. Ettől eltekintve nem sikerült túl látványosan a Take-Two legutóbbi negyedéve.

Mafia III - jönnek a sztori DLC-k

A tavaly ősszel megjelent harmadik Mafia az elmúlt hónapokban több ízben is kapott már ingyenes frissítést, de ezek inkább csak különböző kozmetikázásokat tartalmaztak. A sztori DLC-k csak most következnek, az első márciusban jön.