Halo Wars 2

PC, Xbox One

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Creative Assembly
A Creative Assembly készítette el a Halo világában játszódó RTS, a Halo Wars folytatását.
Értékelés: 8.0

2022 elején érkezik a Halo-sorozat

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, 2022 elején indul az élőszereplős Halo-sorozat. A Showtime-féle adaptáció a jövő hónapban debütáló Paramount Plus kínálatát erősíti majd.

Egyelőre nincs tervben a Halo Wars 3

Hamarosan négyéves lesz a Halo Wars 2, azonban az évfordulóra sajnos nem készülnek semmiféle bejelentenivalóval a fejlesztők, így aki egy folytatásban, vagy egy esetleges steames kiadásban reménykedett, az most csalódott marad.

Márciusban érkezik a harmincadik Halo-regény

A Halo-fanatikusok bizonyára tudják, hogy a sorozat a könyvesboltokban is állandó vendég, az elmúlt húsz év számtalan regényadaptációt termelt ki. Jövő márciusban érkezik a harmincadik kötet.

Budapesten forog majd a Halo TV-sorozat

A Production Weekly Twitteren jelentette, hogy a Showtime által berendelt Halo TV-sorozat forgatási munkálatai jövő nyáron, június elején kezdődnek, méghozzá Budapesten.

Frissítve: A hétvégén kipróbálható a két Halo Wars

Ha eddig kimaradtak volna a Halo-univerzumban játszódó valós idejű stratégiák, akkor jó hírünk van: PC-n a Halo Wars: Definitive Edition, Xbox One-on pedig a Halo Wars II nyúzható október 21-ig teljesen ingyenesen.

Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

A Halo Wars 2-vel erősít az Xbox Game Pass

Egy viszonylag friss játék is bekerül hamarosan az Xbox Game Pass kínálatába, február 1-jén a Halo Wars 2 is elérhető lesz az előfizetők számára. Emellett hét másik címnek örülhetnek.

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.

Cross-play funkcióval erősít a Halo Wars 2

A 343 Industries bejelentése szerint a Halo Wars 2-t is felruházzák a cross-play funkcióval, így ezek után az Xbox One-tulajok és a Windows 10-et használó PC-sek egymás ellen is megütközhetnek.

GC 2017: Szeptemberben bővül ki a Halo Wars 2

A Halo Wars 2 első nagy sztori DLC-je, az Awakening the Nightmare szeptember végén veszi be a boltokat. Ezúttal a rosszfiúk, a The Banished csoportját irányítjuk, miközben a Flooddal Ark megsemmisítésére törekszel.

Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.

E3 2017: Ősszel kiegészül a Halo Wars 2

A 343 Industries és a Creative Assembly hivatalosan is bemutatta a Halo Wars második részének legújabb letölthető bővítményét, az őszre beígért Awakening Nightmare-t.

E3 2017: Ingyenes játékok a Mixer mellé

Ha figyelemmel kísérted a Microsoft tegnap esti konferenciáját, bizonyára észrevetted, hogy a vállalat egyre többet emlegette a Mixer nevű játékstreaming-szolgáltatását. Ha az Xbox-fiókodat összekapcsolod vele, grátisz játékokat kapsz.

E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

Feliratozza a voice chatet a Halo Wars 2

A hozzáférhetőségre törekedve új funkciót tesztel a Microsoft a Halo Wars 2 játékosainak körében. A rendszer feliratozza a voice chatet, a szöveges üzeneteket pedig felolvassa.

Már PC-re is tölthető a Halo Wars 2 demója

Nem sokkal az xboxos változat után PC-re is befutott a Halo Wars 2 demója. A kedvcsináló letöltése után egy küldetést játszhatunk végig a kampányból, és a Blitz Firefight módba is belekóstolhatunk.

Demót kapott a Halo Wars 2

Ha eddig bizonytalan voltál a Halo Wars folytatásának megvásárlásában, akkor remek hírünk van, a Microsoft ugyanis megerősítette, hogy próbaváltozatot kap a játék. Az Xbox One-tulajok már be is zsebelhetik a demót.

Brit toplista: még mindig vezet a For Honor

Nem tudott mit kezdeni a For Honorrel a Halo Wars 2, így továbbra is a Ubisoft közelharcra kihegyezett akciójátéka vezeti a brit játékeladási toplistát. A GTA V is kirobbanthatatlan a dobogóról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.

Launch traileren a Halo Wars 2

A Halo-univerzum újra egy brutális háború küszöbén áll, a spartanok, a warthogok és a scorpionok egy új ellenséggel csapnak össze. A Microsoft egy izgalmas CG-trailerrel hangolódik a Halo Wars 2 premierjére.