Divinity: Original Sin II

PC

RPG, Fantasy, körökre osztott
Kiadó: Larian Studios, Fejlesztő: Larian Studios
A méltán népszerű RPG folytatása.
Értékelés: 9.5

Újabb fejlesztőcsapattal bővült a Larian Studios

Olyan jól sikerült a közös munka a Divnity: Original Sin II Switchre költöztetése közben, hogy a Larian Studios és a barcelonai BlitWorks úgy döntött, a jövőben együtt folytatják a pályafutásukat.

iPadekre is megjelent a Divinity: Original Sin II

A Nintendo Switch mellett újabb hordozható eszközre látogatott el a Larian Studios zseniális RPG-je, a Divinity: Original Sin II, amit ráadásul teljes pompájában, mindenféle kompromisszum nélkül sikerült elérnie a belgáknak.

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!

Hamarosan újra hallunk a Divinity-játékok felől?

Úgy tűnik, hogy a belga Larian a Baldur's Gate III munkálatai mellett nem feledkezett meg a másik nagy címükről, a Divinity: Original Sinről sem, legalábbis egy nemrég felbukkant tweet erről árulkodik.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
 • Írta: Shifty
 • 8 komment

Divinity: Original Sin 2 - jönnek az ajándékdobozok

Ne ijedjünk meg, nem loot boxokkal bővül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb szerepjátéka! A Larian Studios csapata csupán ajándékcsomagokként nevezi azokat az ingyenes tartalmi frissítéseket, amelyeket az év folyamán kapunk tőlük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.
 • Írta: fojesz
 • 4 komment

Friss előzetesen a konzolos Divinity: Original Sin II

A hónap végén jelenik meg konzolokra a Divinity: Original Sin II definitív kiadása, amiben az irányítás mellett a kezelőfelület is át lett szabva. Emellett kapunk kétfős osztott képernyős és négyfős online kooperatív módot is.
 • Írta: Shifty
 • 1 komment

E3 2018: Divinity: Original Sin II - a definitív dátum

Végre napra pontos dátumot kapott a Divinity: Original Sin II - Definitive Edition, amely már konzolokra is ellátogat. A Larian Studios rengeteg változtatást és hibajavítást hajtott végre az RPG-monstrumon.

Divinity: Original Sin II - augusztusban konzolokra is

A tavalyi esztendő egyik legjobban sikerült szerepjátékát köszönthettük a Divinity: Original Sin II személyében, de akkor csak PC-n lehetett kipróbálni a játékot. Idáig, a Bandai Namco Entertainment ugyanis konzolokra is elhozza a játékot.

Divinity: Original Sin 2 - megvan az egymillió

A szeptemberi premierjét követően már át is lépte a félmillió eladott példányt a Divinity: Original Sin 2. November végére a következő mérföldkövet is elérte a játék, hiszen már több mint egymillióan vásárolták meg.

Félmillió példánynál jár a Divinity: Original Sin 2

Alig négy napja élesedett a Divinity: Original Sin 2 végleges változata, a fejlesztők máris átlépték a félmillió eladott példányt. Oké, ennek a fele már az Early Access-időszakban összejött, de a tempó még így is szédületes a fejlesztők szerint.
 • Írta: fojesz
 • 6 komment

Divinity: Original Sin 2 - tegnap megjelent, és tarolt

A Larian Studios végre befejezte a Divinity: Original Sin 2 fejlesztését, és ezzel együtt tegnap kilépett az Early Access-fázisból a játék. Nem mellesleg letaszította a PUBG-t a Steam eladási listájának trónjáról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

Kedvcsinálón a Divinity: Original Sin 2

Vészesen közel a Divinity: Original Sin 2 megjelenése, úgyhogy a fejlesztők időszerűnek látták, hogy újabb kedvcsinálókkal bombázzák a játékosokat. A most következő trailer a végleges artdizájnba is betekintést nyújt.
 • Írta: fojesz
 • 1 komment

Szeptemberben jön a Divinity: Original Sin 2

A sikeres Kickstarter-kalapozás után eredetileg 2016-ban szerették volna piacra dobni a Divinity: Original Sin második részét, de a Larian Studios végül eltolta a premiert, egészen most szeptemberig.

Ilyen lesz az idézés a Divinity: Original Sin 2-ben

Még a Kickstarter-kampány során a Larian Studios megszavaztatta a rajongókkal, hogy melyek azok a képességek, amiket szívesen viszontlátnának a Divinity: Original Sin 2-ben. Az idézés és a polimorf iskola nyert.

Divinity: Original Sin 2 - szeptembertől kipróbálható

A Larian Studios megerősítette, hogy szeptembertől csatlakozik a Steam Early Access programhoz a kezdetben Kickstarter-kampányon keresztül finanszírozott Divinity: Original Sin 2.
 • Írta: Shifty
 • 5 komment

Chris Avellone az új Divinitynél is besegít majd

Azért még manapság is akadnak olyan dizájnerek, akiknek a nevével el lehet adni játékokat, és Chris Avellone láthatóan ilyen. Mint kiderült, a Divinity: Original Sin 2-nél is besegít majd az úriember.
 • Írta: fojesz
 • 0 komment