Layers of Fear

PC, PlayStation 4, Xbox One

FPS, túlélőhorror
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Bloober Team túlélőhorrorja, melyben egy őrült festő elméjébe látogatunk el.
Értékelés: 6.5

PS VR-ra is megjelenik a Layers of Fear

Kezdhetik bekészíteni a tiszta alsóneműt a PS VR-tulajok, hiszen hamarosan az ő platformjukra is megérkezik a Bloober Team túlélőhorrorja, a Layers of Fear. A megjelenés tényleg nagyon közel van: április végén már indulhat is a rettegés.

Megérkeztek az Epic legfrissebb ajándékai

Már tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal a Layers of Fearrel melegíthetünk a halloweenre, és az agyunkat is megtornáztathatjuk a Q.U.B.E. második részével.

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

Péntekig ingyenesen tölthető a Layers of Fear

A PC-sek egy újabb játékra tehetik rá a mancsukat teljesen díjmentesen. A Bloober Team belső nézetes pszichológiai horrorja, a Layers of Fear pár napig fizetés nélkül kattintható le a Steam könyvtárából.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Megvan, mikor költözik Switch-re a Layers of Fear

A szeptemberi bejelentés után a Layers of Feart fejlesztő Bloober Team végre bejelentette, mikor is költözik Nintendo Switch-re a játékuk. Sokat már nem kell várni, mert ebben a hónapban lesz a debüt.

Ingyenes a Watch Dogs és a Layers of Fear

A kiadók továbbra is ajándékokkal halmozzák el a nagyérdeműt, mára is jutott két ingyenes játék. A Ubisoft ezúttal a Watch Dogsot dobja hozzánk PC-n, de térítésmentesen tölthető a Humble Store-ból a tavalyi év legjobb horrorjátéka is.

A Layers of Fear is jön Switch-re

A Bloober Team tavaly megjelent horrorjátéka is Nintendo Switch-re költözik. A csomag már tartalmazza az Inheritance DLC-t is, illetve a Joy-Conok mozgásérzékelését is bevethetjük a viktoriánus rémálom során.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Itt vannak a márciusi Games With Gold-játékok

Bejelentette a Microsoft a márciusi Games With Gold-játékokat. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők, megkapják a Layers of Feart és a Borderlands második részét is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.

Launch traileren a Layers of Fear DLC-je

Kevesebb mint egy hét múlva érkezik a Bloober Team horrorjátékának, a Layers of Fearnek a DLC-je. Az Inheritance című kiegészítőben az alapjáték főszereplőjének a lányát fogjuk alakítani.
  • Írta: barackostej
  • 9 komment

Kiegészítőt kap a Layers of Fear

A Bloober Team megerősítette, hogy a tavasszal bemutatott Layers of Fear augusztus elején megkapja első kiegészítőjét. Az Inheritance DLC minden platformra elérhető lesz.

Utolsó traileren a Layers of Fear

Maga mögött tudva az Early Accesst és a Game Preview programot, tegnap óta már PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megvásárolható a Bloober Team legújabb játéka, a Layers of Fear.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, ráadásul változatlanul sűrűn érkeznek a jobbnál-jobb játékok. A Steamen valami elképesztő dömping várható, de azok sem panaszkodhatnak, akik konzolon játszanak!

Jövő hónapban jön a Layers of Fear

Hamarosan elkészül a Bloober Team horror címe, a Layers of Fear. A játék eddig csak az Early Access, illetve a Game Preview program keretein belül volt megvásárolható, azonban februárban konzolokra is megjelenik.

Layers of Fear - látogatás egy őrült festő elméjébe

Pszichedelikus horrorjátékot készít a Bloober Team. A készítők előző alkotása, a Basement Brawl elég gyengusra sikerült, ám a Layers of Fear szerencsére eléggé meggyőzően fest. Igazi hátborzongató kirándulás lesz.