Hob PC, PS4, XBOXONE

Új játékkal jelentkeznek a Torchlight-széria alkotói.
1585893600

Sherlock Holmesszal nyomozhatunk az Epicen

Az Epic Games Store következő heti ingyenes ajánlata egy játékot tartalmaz: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset. A Frogwares nyomozós sorozatának 2014-es részében hat rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölítenünk.
1585245600

Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.
1553850027

Új platformokra látogat a Hob és a Torchlight II

A kifejezetten játékok portolására szakosodott Panic Button tegnap megerősítette, hogy két játék új platformokra költöztetésén is dolgozik. A Hob Nintendo Switchre tart, míg a Torchlight folytatásáról csak annyi derült ki, hogy konzolokra jön.
1509800405

Bezár a Torchlight fejlesztője, leépítések a Motigánál

Alapos tisztogatásba kezdett a Perfect World Entertainment. A tulajdonos bezárta a Torchlight és a Hob készítőjét, a Runic Gamest, míg a Giganticot fejlesztő Motigánál masszív leépítésbe kezdett.
1506506427

Elérhető a Torchlight alkotóinak új játéka, a Hob

A Runic Games legutóbb öt éve jelentkezett új játékkal, a minap azonban megjelent a vadonatúj akció-kalandjátékuk. A Hob főszereplője a bolygót szeretné megmenteni, a történet szavak nélkül kerekedik ki.
1506428580

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!
1501668050

Dátumot kapott a Runic Games új játéka, a Hob

Lehet, hogy a Hob nem kapott elég figyelmet mostanság, de érdemes figyelni rá, lévén a Torchlight-sorozat alkotóinak új címéről van szó. Az akció-kalandjáték egy veszélyes bolygón játszódik, ahol furcsa életformákkal találkozunk.
1500818435

Hob - ilyen lesz a gépek világa

Vadonatúj hangulatfokozóval jelentkezett a Torchlight alkotóinak legújabb játéka, a Hob. A friss felvétel a játék helyszínére, a gépek uralta világra fókuszál, de kapunk egy kis kóstolót a játékmenetből is.
1487170800

Hob - álomszerű kalandra invitál az új előzetes

A Hob egy rejtélyes világba invitálja majd a játékost, amiben elhagyatott romos vidékeket, csodálatos, élettel teli helyszíneket és vészjósló dungeonöket fedezhetünk majd fel.
1481117911

24 perc a Hob társaságában

Végre hosszabban is belenézhetünk a Torchlight fejlesztőinek új játékába. A Hob világa roppant érdekes: a felszínen minden meseszép, ám a föld alatt vészjósló gépek zakatolnak, ahonnét vérszomjas lények bújnak elő.