Star Wars: Galaxy of Heroes

Mobil

RPG, körökre osztott
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Star Wars-mobiljátékon dolgozik az EA.
Értékelés: Nincs még értékelve

GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

19 millió játékosnál jár a Battlefield 1

A megjelenési tervek részletezése után következzenek a nyers számok! Az Electronic Arts az elmúlt negyedévre és a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is beszámolt a teljesítményéről.

Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.

E3 2016: Íme, az EA tervei Star Wars-fronton

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján a cég Star Wars-tervei is előkerültek, azonban sajnos meglehetősen kevés konkrétumot tudtunk meg a még fejlesztés alatt álló játékokból. A Visceral munkája mindenesetre már villantott egyet.

Ingyenes próbaverziót kap a Star Wars: Battlefront

De csak PC-n, és ott is csak május 4-én, a hivatalos Star Wars-napon. Az ünnep apropóján négy órán keresztül lehet majd próbálgatni a játékot, amely egyéb bónuszokkal is várja a rajongókat.

Star Wars: Az ébredő Erő - a legjobb tévéreklám

Megkapta a tizedik tévéreklámját is az új Star Wars-film, és talán ez sikerült a legjobban. Egész hosszú, bitang hangulatos, és természetesen mutat egy-két új snittet is. Nézzétek!

Először mozog a Star Wars: Galaxy of Heroes

Ezt a mobiljátékot keressük? Nos, erre még nehéz lenne válaszolni, de most már legalább tudunk valamit villantani nektek az EA mobilos Star Wars-játékáról, a Galaxy of Heroesról.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

E3 2015: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Andrew Wilson csapata ezúttal is számos bejelentéssel és látnivalóval készül. Lesz itt Mirror's Edge, Star Wars: Battlefront és bemutatkozik az új Need for Speed is! A Gamekapocs liveblogja az egészet élőben közvetíti.