Pokémon Go

iPhone, Android, Mobil

Kiadó: The Pokémon Company, Fejlesztő: Niantic
Pokémonos játék mobilokra, melyet az Ingress fejlesztője, a Niantic készített el.
Értékelés: 8.0

Pikmin-játékon dolgozik a Pokémon Go fejlesztője

A Nintendo és a Niantic összefogott, hogy az utóbbi AR-technológiás tapasztalatait az előbbi népszerű franchise-aival kombinálják. A társulás első gyümölcse egy Pikmin-játék lesz, aminek az egyik funkciója a sétálás bátorítása lesz.

A Niantic újabb módszerekkel segíti a játékosait

A Pokémon Go és a Harry Potter: Wizards Unite fejlesztői új eszközöket vetnek be, hogy segítsék a játékosaikat. Mivel ezek a játékok a járkálást, a barangolást voltak hivatottak kihasználni, a járvány miatti otthonülés negatívan érinti a játékélményt.

Új funkcióval bővül a Pokémon Go

A koronavírus-járvány igencsak megnehezíti az AR-játék résztvevőinek dolgát. Annak érdekében, hogy legalább a napi bónuszokból csurranjon-cseppenjen valami, a Niantic folytatja az otthonbarát szemléletű átalakításokat.

Elindult a Pokémon Home

A Pokémon Home segítségével a legfrissebb Pokémon-játékok között mozgathatjuk majd a pokémonjainkat. Sok kritika érte a Sword & Shieldet azért, mert nincs benne elég zsebszörny: a Home-nak hála ez többé nem lesz probléma.

20 perces Pokémon Directet tart a Nintendo

Csütörtökön, azaz január 9-én kizárólag a Pokémon-franchise-nak dedikált élő adással jelentkezik a Nindendo. Jó eséllyel ekkor megtudhatjuk, hogy milyen újdonságokkal készülnek a japánok az idei évre.

Pokémon Go - megvan a 3 milliárd dollár

Negyedik évét tapossa a Pokémon Go, aki pedig azt hitte, hogy az AR-játék lendülete kifulladni látszik, nem is tévedhetett volna nagyobbat: jó esély van rá, hogy a cím a legjobb évét fogja zárni az ideivel.

Pokémon Go - túl az egymilliárdon

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Pokémon-franchise mobilos ágazata. A készítők hivatalos mérései szerint a Pokémon Go a három évvel korábbi rajtja óta mára sikeresen túllépte az 1 milliárd letöltést.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Pokémon Go - három év alatt 2,65 milliárd dollár

Múlt héten töltötte be harmadik évét a Niantic mobilokra tervezett AR-játéka, mely a bevételek terén lehengerlő eredményeket produkál mind a mai napig, olyan konkurenseket előzve meg, mint a Clash Royale vagy a Candy Crush Saga.

HWSW: Elég jövedelmezőek az "ingyenes" játékok

Az ingyenesen is játszható játékok hozták a legnagyobb bevételt 2018-ban a digitális játékok piacára. A 109,8 milliárd dolláros piac valójában a 80 százalékát a free-to-play kategóriának köszönheti - írja a HWSW.

Pokémon GO - 795 millió dollárt hozott tavaly

Ugyan két évvel ezelőtt úgy tűnt, hamar kifullad a Pokémon GO-láz, végül ebből annyira nem lett semmi, hogy tavaly 35 százalékkal több bevételt realizált a Niantic, mint 2017-ben.

Végre megjöttek a PvP-csaták a Pokémon Góba

Többéves huzavona után végre élesedett a PvP Trainer Battles a Pokémon Góban, így a 10. szint fölött járó edzők harcba már küldhetik pokémonjaikat egymás ellen. Egyelőre még problémás a rendszer.

Hamarosan érkezik a PvP a Pokémon Góba

Rengeteg szóbeszéd után a Niantic megerősítette, hogy nemsokára összecsaphatnak egymással az edzők a Pokémon Góban. A PvP Trainer Battles első részletei már világosak, de a pontos dátum még nem.

Niantic és az ENSZ - összefogás a turizmusért

A Pokémon GO-ért felelős Niantic összefogott az ENSZ turisztikai világszervezetével annak érdekében, hogy támogassák a fenntartható, felelősségteljes turizmust.

Még mindig megállíthatatlan a Pokémon Go

Ugyan már két év telt el a Pokémon Go megjelenése óta, és a kezdeti hype is jócskán alábbhagyott, ám továbbra is rengetegen tesznek próbát az AR-játékkal, mely a bevételeken is meglátszik.

1,6 millió dollárra perelték a Pokémon GO fejlesztőit

A tavaly nyáron megrendezett GO Fest elég csúnyán el lett baltázva. A Niantic most több mint másfél millió dollár kárpótlást kénytelen fizetni az elégedetlen látogatóknak.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Jönnek a sztoriküldetések a Pokémon Góba

Habár az adatbányászok előtt eddig sem volt titok, a Niantic a minap hivatalosan is megerősítette, hogy jönnek a küldetések, illetve a sztori-orientált missziók a Pokémon Góba. Egy ilyen questsorozattal csalogathatjuk elő Mew-t is.

Pokémon Go - búcsú a régebbi iPhone-októl

A Niantic bejelentette, hogy hamarosan megszűnik néhány régebbi iPhone és iPad támogatása a Pokémon Gónál. A csapat szerint olyan fejlesztések várhatóak, amiket ezek a készülékek a legfrissebb iOS híján nem bírnak majd el.

Felturbózott AR-módot kap a Pokémon Go

Az opcionálisan bekapcsolható AR+ kizárólag iOS-en érhető majd el, és az Apple-féle ARKit képességeire támaszkodik. Nemcsak a játékélményt hivatott javítani, de a játékmenetet is befolyásolja.

Ryan Reynolds lesz Pikachu detektív

Néha úgy tűnik, Hollywood egészen véletlenszerűen kap fel egy játékot, amiből később filmet csinál. Így van ez a Detective Pikachuval, amely egy kizárólag Japánban megjelent 3DS-es anyag. A főszereplőt Ryan Reynolds alakítja.