Umbrella Corps PC, PS4

Multiplayer-orientált mellékágat kapott a Resident Evil - már megint.
1499846880

Capcom-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Már megvásárolható a legújabb Humble Bundle, amelyben a Capcom játékai kapták a főszerepet. Egy jól körülhatárolható témára lőttek az akció szervezői, főleg Dead Rising- és Resident Evil-epizódok erősítik a csomagot.
1467818220

Umbrella Corps teszt

Egy kimondottan multiplayerre kihegyezett Resident Evil tényleg jól hangzik, ám a fejlesztők ezúttal sem tanultak az Operation Raccoon City hibáiból. Az Umbrella Corps már a koncepció szintjén elvérzett.
1466582455

Megjelent a Resident Evil: Umbrella Corps

Noha már az igazi hetedik rész is úton van, a Resident Evil-rajongók addig egy kompetitív shooterrrel üthetik el az időt. Az Umbrella Corps megjelent, itt a gépigény és a launch trailer is.
1466402400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az E3-nak, úgyhogy valamivel biztosan több időnk jut a héten játékra: nézzük hát meg, hogy mivel asszisztálnak ehhez a kiadók! Hosszú fejlesztés után boltokba kerül a Mega Man szellemi örököse, és jön a multis Resident Evil is.
1464168600

Még több ismerős helyszín az Umbrella Corpsban

A rajongók szíve bizonyára nagyot dobban most, elvégre a multira kihegyezett Umbrella Corpsban Raccoon Cityben is megfordulunk majd. Még az ikonikus rendőrőrsön is, ami annak idején megannyi álmatlan éjszakát okozott.
1462791600

Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.
1461144646

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is összegyűlt egy csokornyi friss kép a közelgő sikervárományosokról. Főszerepben az Insomniac VR-játékaival, a Star Ocean 5-tel, a Hitman második epizódjával és a Resident Evil: Umbrella Corpsszal.
1461139244

Umbrella Corps - antarktiszi mészárszék

Az antarktiszi bázis ismerős lehet a Resident Evil-rajongók körében, hiszen itt ért véget a Codename: Veronica. A fagyos helyszín benne lesz a multiplayerre kihegyezett spin-offban is - lássuk mozgás közben!
1460008800

Csúszik a Resident Evil: Umbrella Corps

Késik a játék, amely sokak szerint amúgy sem jelenhet meg elég későn. A Resident Evil: Umbrella Corps így csak júniusban kerül boltokba, ezt egy új trailer társaságában jelentették be a készítők.
1458910843

Jön az új Resident Evil animációs film

A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!