Gran Turismo Sport

PlayStation 4

Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Polyphony Digital
Megérkezett az első PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo.
Értékelés: 8.0

Mégsem jönnek PC-re ezek a PS-exkluzív címek

Tegnap a késői órákban kapott szárnyra a pletyka, hogy több PlayStation-exkluzív játék is ellátogathat PC-re. Azonban most úgy tűnik, ha ez így is lesz a jövőben, annak a hivatalos bejelentésére egyelőre még várnunk kell.

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!

Gran Turismo Sport - végre itt az eső

Több mint másfél évnyi várakozás után végre hivatalosan is érkeznek az esős időjárási körülmények a Gran Turismo Sport világába, melyek a vizuális élmény mellett a vezetést is drasztikus mértékben módosítják.

Frissítést kapott a Gran Turismo Sport

A Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital jóvoltából a mai naptól elérhető a Gran Turismo Sport következő frissítése. Nyolc legendás autó, egy vadonatúj pálya és számos új kihívás a terítéken.

Gran Turismo Sport - túl az 5 millión

Újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a Gran Turismo-franchise! Ezúttal a játéksorozat legújabb epizódja, vagyis a Gran Turismo Sport ért el remek eredményt, ugyanis több mint 5 millió játékossal büszkélkedhet.

80 millió példánynál jár a Gran Turismo-sorozat

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Gran Turismo, a Sony bejelentése szerint több mint 80 millió példány kelt el a sorozat tagjaiból azóta, hogy 1997-ben boltokba került az első rész.

Gran Turismo Sport - 10 ingyenes autó jön a héten

Egyenesen a játék atyja, Kaz Yamauchi hintette el a Twitteren, hogy ezen a héten frissül egyet a Gran Turismo Sport. Tíz vadiúj autót kapunk teljesen ingyen, köztük olyan klasszikusokat, mint a Toyota Supra vagy a Lamborghini Diablo.

Gran Turismo Sport - megérkezett a karriermód

Ha eddig azért ódzkodtál a Gran Turismo Sporttól, mert csak online módban játszható, akkor eljött a te napod! Megérkezett a legfrissebb, 1.10-s frissítés, amivel élesedett az egyjátékos GT Leauge karriermód.

Brit toplista: még mindig az új Call of Duty vezet

Hiába a nagy őszi-téli játékdömping, az új megjelenések sem nagyon tudták megingatni a múlt heti első ötös pozícióját, így a legjobb tíz első felében semmilyen változás nem történt egy hét alatt.

Brit toplista: hasított a PlayStation VR

Jó hetet zárt a brit játékpiac, persze a Black Friday hetén ennek az ellenkezőjén lepődtünk volna meg inkább. A PlayStation VR különösen nagyot ment, az eladásai a nyitóhét eredményeivel vetekedtek.

Offline módban is erősödik a Gran Turismo Sport

November végén érkezik a Gran Turismo Sport első komolyabb frissítése, amely orvosolja az alapjáték egyik legdurvább hiányosságát. Végre a kampányt is élvezhetjük internetkapcsolat nélkül, de kapunk új verdákat is.

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

Gran Turismo Sport - az első értékelések

Két napja jelent a meg a Gran Turismo-széria legújabb darabja, a Sport, és ahogyan az lenni szokott, a nemzetközi sajtó már le is csapott rá. Összességében pozitív, de korántsem kiemelkedő értékeléseket kapott a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

Gran Turismo Sport - internet nélkül nem az igazi

A Gran Turismo Sport fejlesztői elárulták, amellett, hogy új versenyszimulátoruk minden eddiginél élethűbb lesz, azonban állandó internetkapcsolat hiányában sok fontos tartalomról lecsúszhatunk.

Gran Turismo - visszatekintés az elmúlt 20 évre

A nyakunkon a Gran Turismo Sport megjelenése, a Sony és a Polyphony Digital pedig úgy döntött, hogy a Sony elnöke, Shuhei Yoshida és a stúdió munkatársainak visszaemlékezéseivel állít emléket az elmúlt 20 évnek.

Rengeteg cím érkezik fél éven belül PSVR-ra

A Sony a napokban villantott egy listát, ami az elkövetkezendő idők PlayStation VR-játékait tartalmazza. A több mint 60 cím igazán lenyűgözőnek mondható, főleg úgy, hogy fél éven belül érkeznek mind.

Gran Turismo Sport - volán mögött az F1-esek

Temérdek mennyiségben érkeznek az újabb és újabb videók a Gran Turismo Sportról, hiszen vészesen közeledik a szimulátor megjelenése. A legújabbakban jelenlegi és volt F1-es pilóták száguldoznak.

Gran Turismo Sport - egymillió bétázó

A mai nap folyamán újabb jó hírek érkeztek a hamarosan debütáló Gran Turismo Sportról. A bemutatás utáni kezdeti kételkedés, úgy látszik, már a múlté a játékosok körében, ugyanis a bétát egymillióan nyüstölik.