System Shock (2020)

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, RPG, Remake, cyberpunk
Kiadó: Night Dive Studios, Fejlesztő: Night Dive Studios
A kilencvenes évek klasszikus cyberpunk RPG-jének remake-je.
Értékelés: Nincs még értékelve

Nyáron rajtol a System Shock remake-je

Egy frissített demó társaságában jelentette be a Nightdive Studios, hogy a nyár folyamán rajtolhat el a System Shock felújított változata. A PC-s verziót már elő is rendelhetik a játékosok.

System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

Kezd egyre határozottabban körvonalazódni a Nightdive Studiosnál készülő System Shock-remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig érkezik az új demó.

Újra mozog a megszépült System Shock

A Nightdive Studios a szokásos remasterei mellé az eredeti System Shock teljes remake-elését is bevállalta, a hétvégi Realms Deep apropóján pedig újabb látnivalókat csöpögtetett a munkájáról.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Játékmeneti előzetesen a System Shock-remake

Egy indokolatlanul kellemes hangulatú előzetessel nyitotta Guerrilla Collective műsorát a System Shock. A rövidke látnivalókat egy izgalmas bejelentés követte: Steamre is befutott a játék demója!

GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.

Másfél órán át pörög a System Shock

Még mindig csak pre-alpha állapotú az évek óta ígért System Shock-remake, de a Nightdive Studios beleölt munkája egyre jobban érzékelhető a játék állapotán. Most másfél órányi streamet nézhettek végig.

Limitált idejű demókkal erősít a The Game Awards

Nincs már messze az év utolsó nagy videojátékos showja, a The Game Awards, Geoff Keighley csapata pedig idén még több újdonsággal készült. Bemutatkozott a The Game Festival, amely több mint egy tucat játékdemóval kedveskedik nekünk.

GDC 2019: Friss bemutatón a System Shock-remake

Ha már a tegnapi napot a System Shock készülő harmadik részével kezdtük, akkor maradjunk stílusosak, és a mai nap indítóhíre legyen ismét egy System Shock-videó. Ezúttal a klasszikus első rész feldolgozása kapott egy masszív bemutatót.

Remekül fest a System Shock remake

A Nightdive Studios szorgosan munkálkodik az 1994-es horrorklasszikus, a System Shock felújított változatán. Az eredmény pedig látvány szempontjából egészen pazar - nézzünk is bele a legújabb videóba!

System Shock-remake - indul az alfa

A Nightdive Studios bejelentette, hogy a Kickstarter-kampányuk támogatóinak már elérhető a System Shock-remake korai alfaverziója. Ráadásul egy új játékmeneti videót is közzétettek, melyen akció közben figyelhetjük meg az alkotást.

Alakul a System Shock-reboot

Az 1994-es cyberpunk-klasszikus System Shockot rebootoló Nightdive Studios havi szinten értesíti a rajongókat az újraépített játék fejlődéséről. A szeptemberi update egy halom új screenshotot és jó néhány játékbeli fícsört mutat be.

Újabb képeken a System Shock reboot

A hánytatott sorsú reboot fejlesztésének hosszú szüneteltetése után úgy látszik, mégiscsak lesz valami a projektből. Ráadásul nemsokára - sajnos egyelőre csak egy rövidke felfedezés erejéig - kipróbálható is lesz az alkotás.

Új képeken a System Shock-remake

Vadonatúj képeket és játékzenét mutattak be a System Shock-remake fejlesztői a Kickstarter-kampányuk frissítésében. A Nightdive Studios úgy látszik tényleg visszatért a projekt eredetileg megcélzott irányvonalához.

GDC 2018: 2020-ban jöhet a felújított System Shock

Habár a legtöbb csapatnál egy projekt szüneteltetése egyenlő a fejlesztés leállításával, úgy tűnik, a Nightdive Studios komolyan gondolja, hogy folytatják a munkálatokat. A minap felvázolták a terveiket.

Komoly gondban a System Shock-remake

Néha hátra kell lépni egyet ahhoz, hogy aztán kettőt léphessünk előre.Gyakorlatilag ezzel a gondolattal jelentette be a Nightdive Studios, hogy egyelőre pihentetik a System Shock Remastered fejlesztését.

GDC 2017: Engine-t váltott a felújított System Shock

Miután 1,3 millió dollárt kalapozott össze a Kickstarteren a Nightdive Studios, a csapat már javában dolgozik azon, hogy modernizálja klasszikus System Shockot. A korábbi motort az Unreal Engine 4-re cserélték.

Nagyot csúszik a System Shock-remake

A Night Dive Studios a System Shock-remake hivatalos Kickstarter-oldalán közzétett frissítésben jelentette be, hogy nem tudják tartani a korábbi ütemtervet és 2018-ra csúszik a játék megjelenése.

PlayStation 4-re is jön a System Shock

Jason Fader, a System Shock projektvezetője a Kickstarteren erősítette meg, hogy az eredeti tervekkel szemben nem csak PC-re és Xbox One-ra, hanem PlayStation 4-re is elkészül az újrázás.