Shakedown: Hawaii

PC, Nintendo 3DS, Wii, Vita, Wii U, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Akció
Kiadó: Vblank Entertainment, Fejlesztő: Vblank Entertainment
Folytatást és egyúttal 16-bites látványvilágot kapott a Retro City Rampage.
Értékelés: 6.5

PlayStation 5-re is megjelenik a Shakedown: Hawaii

A Shakedown: Hawaii így is méretes platformlistája mától újabb elemmel bővül: a PlayStation 5-tel. Ez a változat minden korábban kiadott frissítést is tartalmazni fog, de új nehézséget és trófeákat is kapunk vele.

Wii-re és Wii U-ra is elkészül a Shakedown: Hawaii

Brian Provincianótól nem szokatlan húzás, hogy régebbi platformokra portolja a játékait - a Retro City Rampage 2016-ban jelent meg PSP-re -, így kíváncsian vártuk már, hogy mire készül a Shakedown: Hawaii kapcsán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Játékmegjelenések terén talán nem ez a hét lesz a legizgalmasabb, de néhány címet így is érdemes lesz bezsebelni. Ha nem kenyeretek a Yakuza, vagy a Life is Strange 2, akkor látogassatok el a moziba, vagy nézzetek körül az indie piacon!

Május elején jelenik meg a Shakedown: Hawaii

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a klasszikus GTA-k szellemi örököse, és egyúttal a Retro City Rampage egyenesági folytatása, a Shakedown: Hawaii. A játék május elején debütál, egyszerre minden megjelölt platformon.

Színtiszta káosz a Shakedown: Hawaii trailerében

Az év végén csak hallatott magáról a klasszikus GTA-k szellemi örököse, és egyúttal a Retro City Rampage egyenesági folytatása, a Shakedown: Hawaii. Az egyik missziót vesszük most górcső alá, melyben felforgathatjuk a várost.

Traileren a Shakedown: Hawaii lényege

Már évek óta készül a Retro City Rampage folytatása, a Shakedown: Hawaii, amely a 16-bites akciójátékoknak állít emléket. A legújabb előzetes szépen végigvezet minket a játék jellegzetességein.

Friss előzetesen a Retro City Rampage folytatása

Vadonatúj, játékmenetben gazdag, retróhangulatú előzetest kapott a Retro City Rampage folytatása, a Shakedown Hawaii, ami a tervek szerint még idén boltokba kerül, igaz, a pontos dátum még mindig nem ismert.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Idén érkezik a Shakedown: Hawaii

Életjelet adott magáról a Retro City Rampage folytatása, a Shakedown: Hawaii. A retro grafikával operáló, felülnézetes anyag tömve lesz popkulturális utalásokkal, és most már tudjuk, idén biztosan lecsaphatunk rá.

Előkerült a Shakedown: Hawaii

A Retro City Rampage szellemi örökösének szánják a Shakedown: Hawaii-t, amit még 2015 novemberében jelentett be a Vblank Entertainment. A klasszikus GTA-kat idéző felülnézetes anyag még idén napvilágot lát.

Idén 64 indie játék jön Nintendo Switchre

A kiotói cég teljes vállszélességgel kiáll a független alkotások mellett, 2017-ben egy rakás indie cím érkezik az új konzolra - köztük egy rakás exkluzív. Jön a SteamWorld Dig 2, a Runner3 és a Retro City Rampage folytatása is.

Készül a Retro City Rampage folytatása

Folytatást kap a Retro City Rampage. Habár az új rész már 16-bites látványvilággal hecceli a gamereket, úgy tűnik, minden másban ragaszkodik az elődje jellegzetességeihez.