Psychonauts: In the Rhombus of Ruin PS4

Kizárólag PlayStation VR-ra megjelenő spin-off Tim Schaferéktől.
1596304800

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.
1487595600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.
1486627200

Launch traileren a Psychonauts VR-mellékága

Igaz, odébb van még a Psychonauts: In the Rhombus of Ruin megjelenése, a PlayStation VR-exkluzív játék launch trailere azonban már megérkeztetett, hogy ráhangoljon minket Raz új kalandjaira.
1485856815

Februárban jön a Psychonauts VR-mellékága

Tim Schafer csapata is felült a VR-vonatra, így Razt már a PlayStation VR-ral is irányíthatjuk a Psychonauts: In the Rhombus of Ruinban. A megjelenés már nincs messze, kevesebb, mint egy hónap múlva le is csaphatunk rá.
1465995493

E3 2016: Tartalmas bemutatón a Psychonauts VR

A tavaly decemberi PSX rendezvényen mutatkozott be a Double Fine egyik Psychonauts-játéka, a Psychonauts: In the Rhombus of Ruin. Ennek főhőse szintén Raz lesz, a kalandokat viszont belső nézetből élhetjük át.
1449341719

Három bejelentéssel is készült a Double Fine

A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!