Dangerous Golf PC, PS4, XBOXONE

Bemutatkozott a Burnout egykori alkotóinak legújabb játéka.
1711198800

Ezek a címek hagyják el a PlayStation Plus játékkatalógusát áprilisban

Ahogy azt megszokhattuk cserélődnek a játékok az előfizetéses modellre épülő katalógusokban, most áprilisban pedig 11 címnek mondhatunk búcsút a PlayStation Plus kollekciójában, köztük egy magyar alkotásnak is.
1478678400

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.
1469631600

Autós címen dolgoznak a Burnout alkotói

A Burnout és a Black fejlesztőiből verbuvált Three Fields Entertainmentnek nem olyan rég jelent meg az új játéka. A Burnoutok korábbi direktora, Alex Ward a Twitteren jelentette be, hogy már egy autós címen munkálkodnak.
1465120800

Csak kontrollerrel játszható a Dangerous Golf

Hiába készült el PC-re is a Burnout alkotóinak legújabb játéka, az csak és kizárólag kontrollerrel játszható. Erre azért nem árt felkészülni, mielőtt ráböknél a vásárlás gombjára.
1464588000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május utolsó napjaira is jutott egy-két izmosabb játék, ezt azonnal ellenőrizhetitek a heti megjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkban! Geralt visszatér, újra pörög a Dead Island, és az is kiderül, mennyire veszélyes tud lenni a golf.
1462359632

Kirobbanóan jó trailert kapott a Dangerous Golf

Ha eddig nem szeretted a golfjátékokat, akkor is érdemes vetned egy pillantást a Dangerous Golfra, hiszen a Burnout fejlesztő egészen furcsán közelítették meg a témát. A hangsúly a pusztításon és a robbanáson lesz.
1462266000

Dangerous Golf - 15 percnyi pusztítás

Masszív, negyedórás bemutatót kapott a Burnout fejlesztőiből verbuvált Three Fields Entertainment első játéka, a Burnout Crash játékmódját megidéző Dangerous Golf. A laza játékmenetre építő alkotás jövő hónapban jön.
1458230400

Késik a Dangerous Golf

Később jelenik meg az ex-criterionosokból verbuvált Three Fields Entertainment első játéka, a Dangerous Golf. Szerencsére nem kell sokkal többet várni az eszement mókára.
1453838400

Dangerous Golf - a Burnout alkotóinak új játéka

Lehullt a lepel a Criterionból kivált alapítók legelső játékáról. A Three Fields Entertainment fejlesztette Dangerous Golf a klasszikus golf játékok előtt tiszteleg, de közben alaposan felforgatja az eddig ismert szabályokat.