Conan Exiles

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Funcom, Fejlesztő: Funcom
A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan, a barbár világába.
Értékelés: 6.0

A Funcomé lett a Conan-franchise

A norvég fejlesztőcsapat jó ideje együttműködik már a Conan-jogokat (is) birtokló Cabinet Grouppal, a minap azonban felvásárolta a céget úgy, ahogy van. Az új játékuk számos karaktert felvonultat Robert E. Howard univerzumából.

Megszépült az xboxos Conan Exiles

Pörögnek az események az elmúlt időben a Conan Exiles körül, hiszen májusban új frissítés érkezett hozzá, és az Xbox Game Pass kínálatába is bekerült a játék. Most pedig még szebb lett az MMORPG a Microsoft újgenerációs konzoljain.

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

Májusban megjelenik a Conan Exiles: Isle of Siptah

A Funcom hatalmas frissítést tervez barbáros túlélőjátékához, az Isle of Siptah-t már ősz óta csinosítgatja a korai hozzáférésben résztvevő játékosok segítségével. A teljes megjelenésre már nem kell sokat várni.

Nagyot bővül a Conan Exiles

A Funcom túlélőjátéka jövőre egy vadonatúj területtel, Siptah szigetével lesz gazdagabb. Új szörnyek és kazamaták várnak, miközben orrszarvúakat törhetsz be hátasnak, de az igazi gonosz a sziget közepén magasodó toronyban vár.
  • Írta: gorien
  • 9 komment

Bekebelezné a Funcomot a Tencent

A kínai cégóriás így is a legnagyobb részvényese a fejlesztőcsapatnak, most azonban ajánlatot tett a többi tulajdonosnak, és teljes mértékben bekebelezné a brigádot. A Funcom menedzsmentje a felvásárlás oldalán áll.

Conan Exiles - megjöttek a hátasok

A Funcom még a Conan Exiles korai változatában megígérte, hogy egy napon lóháton is harcba indulhatunk majd, ez a nap pedig végre megérkezett. Saját előzetessel mutatkozik be a Mounts and Riders of Hyboria DLC.

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.

Conan Exiles - ideje nyeregbe pattanni!

Decemberben hatalmas frissítést kap a Conan Exiles, melyben az egyik izgalmas újdonság a lovaglás lesz; végre búcsút inthetünk a mérföldeken át tartó unalmas talpalásnak, és kedvenc négylábúnk hátára ugorhatunk.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Ingyenes hétvégét kap a Conan Exiles

A Funcom megerősítette, hogy a mai napon induló Steam Free Weekend keretén belül ingyenesen játszható lesz legutóbbi játékuk, a Conan Exiles. Az akció egészen vasárnapig tart.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.

Frissítve: A hétvégén kipróbálható a két Halo Wars

Ha eddig kimaradtak volna a Halo-univerzumban játszódó valós idejű stratégiák, akkor jó hírünk van: PC-n a Halo Wars: Definitive Edition, Xbox One-on pedig a Halo Wars II nyúzható október 21-ig teljesen ingyenesen.

Conan Exiles - érkeznek a házikedvencek

Jókora tartalmi frissítés érkezik a népszerű túlélőjátékhoz, a Conan Exileshoz. Többek közt egy vadonatúj vallásra, állatszelídítésre és a Savaga Frontier Pack DLC érkeztére számíthatunk.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Conan Exiles - a Funcom legsikeresebb játéka

A Funcom jelentése szerint a nemrég a korai hozzáférésből kilépett Conan Exiles lett a stúdió legjobban fogyó játéka, amivel a csapat korábbi Conan-játékát, az Age of Conan: Hyborian Adventurest taszította le a trónról.

Befutott a Conan Exiles végleges verziója

Végre kilépett a korai hozzáférésből a Funcom túlélőjátéka, a hyboriai korban játszódó Conan Exiles. A barbárok földje nem árul zsákbamacskát: csak a legleleményesebb játékosok maradhatnak életben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!

Így néz ki PS4-en a Conan Exiles

Vészesen közeleg a Conan Exiles megjelenése, a Funcom legutóbbi livestreamjében pedig végre lehullt a lepel a PS4-es verzióról is - a portot eddig még nem láttuk mozgásban. Lássuk, mire képes a sztenderd modell!

Conan Exiles - közeledik a premier

Közel tizennégy hónapnyi Early Access után most májusban végre teljes értékű játékként is bemutatkozik a Funcom Conan-játéka, az Exiles, amiben a saját királyságunk felépítése és a túlélés a cél.

Megjelenési dátumot kapott a Conan Exiles

A Funcom bejelentette, hogy mikor érkezik a Conan Exiles végleges változata, emellett az előrendelői ajándékokról és a gyűjtői kiadásokról is lehullott a lepel. Már nem kell sokat várnunk rá!