Conan Exiles PC, PS4, XBOXONE

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan, a barbár világába.
1631703600

A Funcomé lett a Conan-franchise

A norvég fejlesztőcsapat jó ideje együttműködik már a Conan-jogokat (is) birtokló Cabinet Grouppal, a minap azonban felvásárolta a céget úgy, ahogy van. Az új játékuk számos karaktert felvonultat Robert E. Howard univerzumából.
1623177000

Megszépült az xboxos Conan Exiles

Pörögnek az események az elmúlt időben a Conan Exiles körül, hiszen májusban új frissítés érkezett hozzá, és az Xbox Game Pass kínálatába is bekerült a játék. Most pedig még szebb lett az MMORPG a Microsoft újgenerációs konzoljain.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1620406800

Májusban megjelenik a Conan Exiles: Isle of Siptah

A Funcom hatalmas frissítést tervez barbáros túlélőjátékához, az Isle of Siptah-t már ősz óta csinosítgatja a korai hozzáférésben résztvevő játékosok segítségével. A teljes megjelenésre már nem kell sokat várni.
1599807600

Nagyot bővül a Conan Exiles

A Funcom túlélőjátéka jövőre egy vadonatúj területtel, Siptah szigetével lesz gazdagabb. Új szörnyek és kazamaták várnak, miközben orrszarvúakat törhetsz be hátasnak, de az igazi gonosz a sziget közepén magasodó toronyban vár.
1579712400

Bekebelezné a Funcomot a Tencent

A kínai cégóriás így is a legnagyobb részvényese a fejlesztőcsapatnak, most azonban ajánlatot tett a többi tulajdonosnak, és teljes mértékben bekebelezné a brigádot. A Funcom menedzsmentje a felvásárlás oldalán áll.
1575619200

Conan Exiles - megjöttek a hátasok

A Funcom még a Conan Exiles korai változatában megígérte, hogy egy napon lóháton is harcba indulhatunk majd, ez a nap pedig végre megérkezett. Saját előzetessel mutatkozik be a Mounts and Riders of Hyboria DLC.
1569927600

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.
1569841200

Conan Exiles - ideje nyeregbe pattanni!

Decemberben hatalmas frissítést kap a Conan Exiles, melyben az egyik izgalmas újdonság a lovaglás lesz; végre búcsút inthetünk a mérföldeken át tartó unalmas talpalásnak, és kedvenc négylábúnk hátára ugorhatunk.
1568984400

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.