The Culling PC

Ha szeretted a Battle Royale-t vagy Az éhezők viadalát, ez a játék is tetszeni fog.
1589356800

Ismét feltámad a The Culling

A The Culling annyiszor tér vissza a halálból, hogy az már-már bibliai mértékű. A még újabb változat egyelőre csak Xbox One-on lesz elérhető, és új pénzügyi modellel érkezik: minden egyes meccsért fizetni kell.
1537099204

Még egy esélyt kapott az első The Culling

Tavaly decemberben kaszálták el a legelső battle royale-okhoz tartozó The Culling munkálatait. A fejlesztők azóta ugyan megpróbálkoztak a folytatással, de úgy döntöttek, inkább adnak még egy esélyt az elődnek.
1513706400

Leállítják a The Culling fejlesztését

Habár a The Culling az egyik első Battle Royale-játék volt, a Xaviant fejlesztése nem tudta megvetni a lábát a piacon. A készítők most bejelentették, hogy lelövik a projektet, és befejezik a munkálatokat.
1495810846

Xbox One-ra is jön a The Culling

A fejlesztők megerősítették, hogy a Battle Royale-ra hajazó túlélőjáték június elején landol az Xbox Game Preview programban. Az alaphelyzet nem változott a The Cullingben: 25 percünk van megölni a többi játékost.
1478678400

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.
1460032920

The Culling bétateszt

Tizenhatan vagytok, huszonöt percet kaptok arra, hogy fegyverhez jussatok, és végezzetek egymással. Szabályok nincsenek, az győz, aki a legtovább húzza. Gratulálok, tévésztárok lettetek!
1455368451

The Culling - regisztrálhatsz az alfatesztre

A múlt héten mutatkozott be a Xaviant új alkotása, a The Culling, amely témaválasztásában leginkább Az éhezők viadalára emlékeztet. A 16 főt támogató multis cím zárt alfatesztjére már lehet jelentkezni.
1454583600

The Culling - Az éhezők viadala játékban

Ha szeretted a Battle Royale-t vagy Az éhezők viadalát, a The Culling is tetszeni fog. A játékszabályok egyszerűek: tizenhat játékost összezárnak egy szigetre, és húsz percük van felkészülni a mészárlás előtt.