Insurgency: Sandstorm

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Focus Home Interactive, Fejlesztő: New World Interactive
Az alapoktól újult meg a New World Interactive népszerű játéka.
Értékelés: 8.5

Brit toplista: az élen kezdett a FIFA 22

Az ég kék, a fű zöld, a britek pedig szeretik a focit: a múlt héten megjelent a FIFA 22, amely annak rendje és módja szerint letarolta a helyi játékeladási toplistát. Lássuk, ezúttal hogyan alakult az élboly!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Áttekintő előzetesen az Insurgency: Sandstorm

A hónap végén konzolokra is ellátogat az Insurgency: Sandstorm, így a New World Interactive és a Focus Entertainment előállt egy újabb előzetessel, amely részletesen bemutatja a taktikai lövöldét.
  • Írta: szlav
  • 4 komment

Insurgency: Sandstorm - nemsokára konzolokon is

Beigazolódtak a korábbi pletykák és szivárgások, a New World Interactive szeptember végére tényleg elhozza az Insurgency: Sandstorm konzolokra szabott változatát. Ehhez kaptunk egy beharangozó előzetest is.

Insurgency: Sandstorm - közeleg a konzolverzió

Valószínű, hogy a legtöbben már lemondtak az Insurgency: Sandstorm konzolos verzióiról, most azonban úgy tűnik, hogy nincs már messze a hányattatott sorsú portok premierje. Ha szerencsénk van, szeptemberben már fegyvert ragadhatunk.

Tovább csúszik a konzolos Insurgency: Sandstorm

A New World Interactive már az Insurgency: Sandstorm 2018-as megjelenése óta ígérgeti a játék Xbox One-os és PS4-es változatát, de úgy tűnik, a portolás a vártnál nagyobb falatnak bizonyult. Idén már nem érdemes a megjelenésre várni.

Insurgency: Sandstorm - nyár végén konzolokon is

A New World Interactive eddig sem titkolta, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetné a taktikai lövöldéjét, most azonban hivatalos megjelenési dátumot kapott a konzolos port. A bejelentés mellé egy új kedvcsinálót is kaptunk.

Egy hétig ingyenes az Insurgency: Sandstorm

Az első születésnapját ünnepli a New World Interaktív taktikai FPS-e, az Insurgency: Sandstorm, ennek apropóján pedig egy teljes hétig ingyenesen játszhatjuk azt. Az akciót beharangozó előzetes izgalmas jövőt ígér 2020-ra is.

Tavasszal jön a konzolos Insurgency: Sandstorm

Noha PC-n pontosan egy éve elérhető az alkotás, úgy néz ki, hogy az optimalizációs és egyéb technológiai hibák elhárítása már tiszta az út a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verzió rajtja előtt is.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Szárnyalnak a Focus Home Interactive játékai

Megérkezett a francia kiadó előző évi pénzügyi beszámolója, amely alapján 20 százalékkal lépték túl az előzetes becsléseket, ezzel együtt pedig rekordévet zártak. A legsikeresebb címük egyébként a Farming Simulator 19 lett.

Ingyenes PC-játékok a hétvégére

Egy forinttól sem kell megválnotok ahhoz, hogy jól teljen a hétvége! Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, de a hétvégén próbakörre vihettek néhány remek shootert is!

Insurgency: Sandstorm - ingyenes hétvége közeleg

A következő napokban nem csak némi újdonsággal - két új fegyver és egy újradolgozott térkép - kedveskedik a rajongóknak az Insurgency csapata, négy napon keresztül még totál ingyen is játszhatjuk a legutóbbi alkotásukat.

Havas pályával erősít az Insurgency: Sandstorm

Jókora frissítések előtt áll a New World Interactive alkotása; két új pálya, hófedte csatamezők, új játékmódok, pályaszerkesztő, bővített karakter-összeállító és hardcore szabályok várnak ránk még az idei év során.

Insurgency: Sandstorm - itt az első tartalmi frissítés

És mindjárt rengeteg érdekességet hozott magával! Jön az arcade játékmód, öt új fegyver, illetve még rengeteg apróbb változtatás és optimalizáció. A frissítés apropójából pedig az is kiderült, hogy a játék elérte a félmillió játékost!

Megjelent az Insurgency: Sandstorm

Mától kapható az Insurgency: Sandstorm PC-s változata, a Focus Home Interactive pedig ennek apropóján kiadta a játék launch trailerét. Látványos gameplay jelenetekkel hangolunk a harcra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

Közeleg az Insurgency: Sandstorm nyílt bétatesztje

A hétvégén rendezik az Insurgency: Sandstorm utolsó bétatesztjét a Steamen, amihez - a legutóbbi próbákkal ellentétben - minden érdeklődő csatlakozhat. Kedvcsinálóként egy delejes gameplay videót kaptunk.

Elhalasztották az Insurgency: Sandstorm rajtját

Rossz hírünk van az Insurgency-rajongóknak; a várva-várt folytatás sajnos hónapokat késik. Öröm az ürömben, hogy ezzel együtt az előrendelői bétatesztet jócskán meghosszabbítják.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

GC 2018: Befutott az Insurgency: Sandstorm trailere

Már egy hónap sincs hátra az Insurgency: Sandstorm PC-s premierjéig, de a Focus Home azért a kölni expón is fut egy kört a taktikai shooterrel. Míg a látogatók nagyban próbálgatják a játékot, a többieknek marad az új előzetes.

Két napig ingyenes az első Insurgency

A szeptemberben érkező folytatás előtt a New World Interactive két napig ingyenesen letölthetővé tette a Steamen az Insurgencyt. A realizmusra törekvő online shooter az akciót követően is a könyvtárunkban marad.