The Church in the Darkness PC, PS4, SW, XBOXONE

Izometrikus nézetű játék, melyben egy szektába kell beszivárognunk a 70-es években.
1566470040

The Church in the Darkness teszt

A Paranoid Productions játékában egy szekta településére kell belopakodnunk, hogy megmentsük az unokaöcsénket. Odabent minden és mindenki az alapján változik, hogy mi magunk hogyan viselkedünk – legalábbis az ígéretek szerint.
1564380000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan nem ez lesz az évezred hete a megjelenéseket tekintve, még így is várnak ránk izgalmas címek a következő napokban; a sport szerelmeseinek jön a Madden NFL 20, az önjelölt detektíveknek pedig a The Church in the Darkness.
1563958800

Augusztusban érkezik a The Church in the Darkness

A lopakodásra, megtévesztésre és beépülésre összpontosító felülnézetes alkotásban az 1970-es évekbe repülhetünk vissza, egészen pontosan Dél-Amerika egyik dzsungeljébe, ahol egy vallási szekta után kell nyomoznunk.
1514383200

Tíz perc a The Church in the Darkness-szel

Az IGN First jóvoltából tíz percen keresztül nézegethetjük a Paranoid Productions ígéretes fejlesztését, a The Church in the Darknesst. A lopakodós játékban egy kommunista utópiára gyúró szekta bázisára kell beszivárognunk.
1490200215

Nézzünk bele a The Church in the Darknessbe!

A Paranoid Productions első játékában egy titkos szektába kell beszivárognunk Dél-Amerikában, hogy kimenekítsük onnan hugicánkat. A Polygon jóvoltából most hosszabban is elmerülhetünk a felülnézetes lopakodós címben.
1487588458

Részletek a The Church in the Darknessről

Egy éve hallottunk utoljára a Paranoid Productions felülnézetes lopakodós játékáról. Egy új interjúnak hála, most számos friss infóra derült fény a The Church in the Darknessről, amin a The Suffering-játékok atyja dolgozik.
1456502400

Íme, a Rainbow Six: Patriots direktorának új játéka

Új játékot mutatott be Richard Rouse III, a Rainbow Six: Patriots és a The Suffering játékok direktora. A The Church in the Darkness a '70-es években játszódik, és egy szekta által irányított kisvárosba kell beszivárognunk.