Sniper Elite 4

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Rebellion, Fejlesztő: Rebellion
Negyedik részéhez érkezett a Sniper Elite-sorozat. Az új rész Olaszországban játszódik, a második világháború idejében.
Értékelés: 7.0

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Gameplay előzetesen a switches Sniper Elite 4

A Rebellion-féle Sniper Elite-széria negyedik darabja Nintendo Switchre is ellátogat, és ha már ott van, kihasznál néhány platformspecifikus funkciót is. Gameplay traileren láthatunk ebből ízelítőt.

Sniper Elite 4 - novemberben érkezik Switchre

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Sniper Elite 4 Nintendo Switch-kiadása, amivel kapcsolatban külön jó hír, hogy a korábbiakkal ellentétben nem decemberben, hanem már novemberben megérkezik a játék.

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Megérkeztek a PlayStation Plus augusztusi játékai

Az időközben módosított, ám végeredményben meglehetősen ütősre sikerült júliusi kínálat után ismét izgalmas címek várnak az előfizetőkre; jön a Sniper Elite 4 és a Wipeout: Omega Collection.

Sniper Elite 4 - jön a Deathstorm DLC utolsó része

Végre visszatérhetünk a náci Németországba a Sniper Elite 4 háromrészes DLC-jének utolsó darabjában. A Deathstorm: Part 3-ban egy titkos nukleáris projektet fúr meg hősünk, Carl. A minikampány a jövő héten zárul.

Máris itt a Sniper Elite 4 első kiegészítője

Ahogy azt a fejlesztők a múlt héten megígérték, mától tölthető a Sniper Elite 4 első sztori DLC-je, a Deathstorm Part 1: Inception. Ez egy háromrészes kampány nyitánya, de ha nincs szezonbérleted, ingyenes tartalmat is kapsz.

Sniper Elite 4 - jövő héten jön az első sztori-DLC

Jövő hét elején leporolhatjuk a mesterlövészpuskát, ugyanis megérkezik a Sniper Elite 4 első sztori-DLC-je. Emellett jön a Night Fighter Expansion Pack, valamint a többjátékos mód is kibővül.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Brit toplista: az élen nyitott a For Honor

A hét újoncai letarolták a brit játékeladási toplistát, a For Honoré lett az aranyérem, míg az ezüstöt a Sniper Elite 4 vihette haza. A Nioh alaposan visszaesett, de az efféle hardcore anyagoknál ez nem szokatlan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kirobban a háború a szamurájok, a lovagok és a vikingek között, a második világháborús Olaszországban pedig egy rejtélyes mesterlövész tizedeli a nácikat. Lássuk, mivel játszunk ezen a héten!

Sniper Elite 4-gépigény érkezett

Jövő héten mutatkozik be a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonása, amiben a második világháborús Olaszországba látogatunk majd. A PC-s rajongóknak ehhez szerencsére nem lesz szüksége komoly erőforrásra.

Sniper Elite 4 - ezt tartalmazza a Season Pass

Természetesen a Sniper Elite 4 sem marad ki a DLC-őrületből, így Season Pass is lesz hozzá, melynek tartalmát most leplezték le a fejlesztők. Emellett befutott a játék launch trailere is.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

DX12- és PS4 Pro-támogatással jön a Sniper Elite 4

Február közepén jelenik meg a Sniper Elite 4, amely mind konzolos, mind pedig PC-s fronton támogatni fogja a legmodernebb technológiákat. A DirectX 12 és a PS4 Pro előnyeit is ki fogja használni a játék.
  • Írta: barackostej
  • 9 komment

Tudj meg mindent a Sniper Elite 4-ről!

A Rebellion egy masszív, hatperces kedvcsinálóban részletesen bemutatja a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonásának főbb pilléreit. Megismerkedhetünk a játékmenettel, a történettel és a különböző játékmódokkal is.

Sniper Elite 4 - kicsoda Andreas Kessler?

Hitler megannyi zseniális elmét csavart az ujjai köré a második világháború idején. Az egyikük Andreas Kessler professzor, aki rakétatudósként roppant veszélyes fegyvereket készít a Harmadik Birodalom részére. Ő az egyik fontos célpontunk.

Sniper Elite 4 - ismerd meg a főhőst!

Karl Fairbune már ismerős lehet, ha játszottál korábban Sniper Elite-játékkal. A különleges küldetésekre vállalkozó ügynököt irányítjuk a negyedik részben is, vele ismerkedhetünk meg a játék legújabb előzetesében.

Sniper Elite 4 - a Führer sem menekül

A Rebellion egy nyúlfarknyi előzetessel igyekszik meggyőzni a rajongókat, hogy érdemes lesz előjegyeztetni a Sniper Elite negyedik részét. Az előrendelői bónuszküldetésben ismét Hitler lesz a célpont.

Sniper Elite 4 - mi folyik Olaszországban?

A szövetségesek 1943-ban megtámadják Olaszországot, ha a hadművelet sikerül, délről érhetik el a náci Németországot. Az inváziónak hősünk, Karl Fairburne ágyaz meg - néhány titkos missziót teljesítve.