Spacelords

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Mercury Steam, Fejlesztő: Mercury Steam
A Castlevania: Lords of Shadow fejlesztőinek új játéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Elérhető az ingyenes Spacelords

A gamescomos hírek közepette nem érdemes elsiklani afelett, hogy már tölthető a Raiders of the Broken Planet free-to-play változata, a Spacelords PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ha eddig nem próbáltad, most itt a legjobb alkalom!

Spacelords - videón az új fejlesztések

A jövő héten free-to-play modellre vált a Raiders of the Broken Planet, és maga a játék is nevet változtat. Az átállás azonban egy hosszú folyamat eredménye, lássuk, milyen fejlesztések várhatóak a Spacelordsban!

Spacelords - ennyit változik az ingyenes verzió

A MercurySteam júliusban jelentette be, hogy free-to-play modellre vált a Raiders of the Broken Planet. Nem könnyű átállni a prémium üzleti modellről az ingyenesre, de komoly megkötésekre nem kell számítanod.

Free-to-playre vált a Raiders of the Broken Planet

A spanyol MercurySteam bejelentette, hogy a Raiders of the Broken Planet immáron Spacelords címen fut, ráadásul free-to-play modellre váltott. Talán így több játékosig eljuthat korunk egyik meg nem értett sci-fi shootere.

Ingyen tölthető a Raiders of the Broken Planet

Az elmúlt egy esztendő alatt ugyan nem váltotta meg a világot a MercurySteam játéka, a Raiders of the Broken Planet, azért az mindig nemes kezdeményezés, ha egy fejlesztő ingyen kínálja az alkotását.

Raiders of the Broken Planet - úton az új kampány

Április elején érkezik a Raiders of the Broken Planet harmadik prémiumkampánya, a Hades Betrayal. A négy küldetésből álló csomag a Hadész-divízió katonáira koncentrál majd. A bagázs az összes frakcióval háborúban áll.

Úton a Raiders of the Broken Planet folytatása

Szeptemberben jelent meg a MercurySteam új játékának első fejezete. Már nyakunkon a folytatás, a Wardog Fury, amely négy új sztorialapú küldetést tartalmaz, amiket egyedül vagy három másik barátunkkal teljesíthetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

GC 2017: Raiders of the Broken Planet demó

A MercurySteam új játékának prológusa mindenki számára ingyenes lesz - tudtuk meg a fejlesztők nyilatkozatából. A kétmissziós kóstoló és a Raiders of the Broken Planet első epizódja szeptember 22-én érkezik.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

GC 2017: Datálva a Raiders of the Broken Planet

Tavaly mutatta be legújabb játékát a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatot is fejlesztő MercurySteam, ami a csapat frissen kiadott közleménye szerint a következő hónap végén jelenik majd meg.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

Raiders of the Broken Planet - négy kampánnyal

Tavaly mutatkozott be a Castlevania: Lords of Shadow-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Raiders of the Broken Planet, ami nemcsak új előzetest kapott, de az is kiderült róla, hogy négy különböző kampánnyal jelenik meg.

GC 2016: A Raiders of the Broken Planet szereplői

Lassan elkezdenek csöpögni a gamescomos kedvcsinálók, az első fecske a Castevania: Lords of Shadow fejlesztőinek új játéka. A kölni rendezvényre időzített trailerben a fontosabb karakterekkel ismerkedhetünk meg.

Mozog a Raiders of the Broken Planet

A Castlevania: Lords of Shadow-sorozat fejlesztőinek következő játékát a barcelonai Gamelab rendezvényen demózták, így most hosszabban is belenézhetünk a Gears of Warra hajazó posztapokaliptikus alkotásba.

E3 2016: Raiders of the Broken Planet - itt a trailer

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a Castevania: Lords of Shadow fejlesztőinek új játékát, a Raiders of the Broken Planetet. Az aszimmetrikus multira kihegyezett játék a Microsoft E3-as konferenciáján bukkant fel.

Végre bemutatkozott a MercurySteam új játéka

Eddig kellett várnunk a Castlevania: Lords of Shadow mögött álló csapat bejelentésére: új játékuk, a Raiders of the Broken Planet még idén megjelenik, és erősen épít majd a többjátékos módra.

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.

Áprilisban mutatkozik be a Mercury Steam új játéka

A Castlevania: Lords of Shadow fejlesztői már javában az új játékukat kalapálják. A munkálatokba a Konami egykori producere, Dave Cox is besegít. Már néhány artworkkel is szolgálhatunk.