The Legend of Bum-Bo

A The Binding of Isaac fejlesztőinek körökre osztott puzzle-RPG-je.
1656309600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1567688400

Dátumot kapott a The Legend of Bum-bo

Egy fura előzetest és egy végleges megjelenési dátumot kapott a The Legend of Bum-bo, a The Binding of Isaac előzménytörténete. A groteszk roguelike helyett ezúttal egy nem kevésbé groteszk pakliépítős puzzle-játékot kapunk.
1524326430

The Legend of Bum-bo - itt az első trailer

A The Binding of Isaac atyja, Edmund McMillen ezúttal is egy puzzle RPG-n dolgozik. A körökre osztott anyag papírmasé figurákkal operál, de itt is kazamatákat tisztítunk meg a szörnyektől. Csekkold az első előzetest!
1515078014

Csúszik a Binding of Isaac fejlesztőjének új játéka

Edmund McMillen még 2016 márciusában jelentette be legújabb játékát, a The Legend of Bum-bót, amely egy körökre osztott puzzle-RPG lesz. Sajnos mégsem készül el időben a cím, de valamikor az első félévben biztosan megkapjuk.
1458669600

Új játékon dolgozik a Binding of Isaac fejlesztője

A The Binding of Isaac atyja, Edmund McMillen bejelentette következő játékát, a The Legend of Bum-Bót. A rajongók számára jó hír, hogy az alkotás valahogyan kapcsolódik Isaachez is.