Ruiner

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: Reikon Games
Animék által inspirált twin-stick shooter.
Értékelés: 7.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.

Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.

Ruiner - hamarosan Switchen is zúzhatunk

A Devolver Digital és a Reikon Games cyberpunk lövöldözős játékát két és fél évvel a PC-s megjelenés után végre a Nintendo konzoljára is bejelentették. Sajnos a rajt pontos dátuma egyelőre még nem ismert.
 • Írta: sirdani
 • 0 komment

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai

Ezen a héten is két ingyenes játékot kaptunk az Epic Games Store-tól, amelyek tegnap este óta tölthetőek le az üzlet felületéről. Jövő héten sem maradunk ajándék nélkül, akkor azonban csak egy címre számíthatunk.

Tölthetőek az Epic Games Store legújabb ajándékai

A halloween jegyében állították össze az Epicnél az Epic Games Store legújabb ajándékcsomagját: ezúttal a rémisztő SOMA-t és a valamivel könnyedebb hangvételű, de abszolút témába illő Costume Questet tölthetitek le!

Megjelent a Ruiner, a cyberpunk lövölde

A Reikon Games cyberpunk akciójátéka erőszakos és egyben káprázatos cím, amely kiválóan alkalmas rövid menetekre. Egy korrupt rendszert igyekszünk megdönteni benne, miközben testvérünket is kiszabadítjuk.
 • Írta: zoenn
 • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!
 • Írta: fojesz
 • 3 komment

Ruiner - 18 perc a futurisztikus shooterből

Lassan ráfordulunk a Devolver Digital és a lengyel Reikon Games futurisztikus twin-stick shooterének, a Ruinernek a premierjére, így az IGN volt oly kedves, és lerántotta a leplet az első 18 percről.
 • Írta: Shifty
 • 3 komment

GC 2017: Szeptemberben jelenik meg a Ruiner

Pontos megjelenési dátumot és egy hangulatos előzetest kapott a tavaly májusban bejelentett Ruiner. A Devolver Digital éa a lengyel Reikon Games futurisztikus twin-stick shootere szeptemberben érkezik.
 • Írta: Shifty
 • 0 komment

E3 2017: A Devolver Digital szokatlan konferenciája

Az E3-ak történetében idén először tartott konferenciát a független játékok forgalmazója, a Devolver Digital. Nos, a kiadó az egész expó elé görbe tükröt állított a maga szürreális bulijával. Még a műsorvezető feje is szétrobbant.

Bemutatkozik a Ruiner

Új játékot mutatott be a Devolver Digital: a Ruinert a lengyel Reikon Games készíti, és egy futurisztikus twin-stick shooter lesz. Az első képek mellett egy trailer is érkezett.
 • Írta: barackostej
 • 3 komment