Borderlands 3

Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Gearbox Software
Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Borderlands 3 - félelmetes hírek a jövő tartalmairól

Alig egy hete jelent meg a Borderlands 3, de már most kaptunk néhány infót arról, hogy mire érdemes, és mire nem érdemes várnunk a közeljövőben. Limitált eventek? Pipa! Több játszható karakter? Nincs pipa.

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.

Borderlands 3 - befutott a launch trailer is

A hétvégét mi már biztosan a Borderlands 3 világában töltjük, így nem árt felkészülnünk az esztelen zúzásra és a lootzivatarra. A játék utolsó trailere megérkezett, karöltve az első bevezetővel.

Összeszedtük a Borderlands 3 elmebeteg reklámjait

Kutyakaja, üdítőital, használt autó, vagy nyári ruhakollekció. Ne kérdezzétek, hogy mi a közös bennük, mert mi sem tudjuk rá a választ, de a sablonos reklámspotokból a Borderlands 3 most is kihozta a maximumot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Borderlands 3 - mégis lesz PC-s előtöltés

Úgy tűnik, összekapta magát az Epic Games Store, és mégis előtölthető lesz a Borderlands 3 PC-s verziója. A számítógépesek ugyanúgy két nappal korábban eshetnek neki a letöltésnek, mint a konzolosok.

Borderlands 3 - nem fogja megizzasztani a gépünket

Nyakunkon az iskolakezdés, ami azt is jelenti, hogy a nyári pangás után ismét beindulnak a komolyabb játékmegjelenések. A következő hónap egyik nagyágyújának ígérkezik a Borderlands 3, aminek már a gépigényét is ismerjük.

GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.

Borderlands 3 - 18 perc akció Amarával

Jövő hónapban rajtol el a Gearbox régóta várt alkotása, de addig is Arekkznek hála egy vadonatúj gameplay videót kaptunk, mely során megnézhetjük, hogy milyen 22-es szintűnek lenni Amarával, a Phasegrasp skill tree-t választva.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Denuvo védi a Borderlands 3-at

Egyre csak szállingóznak az olyan apróbb hírek, amelyek némileg felbosszanthatják a Borderlands 3 PC-s rajongótáborát. Kiderült, hogy a kétes hírnevű Denuvo védi majd a játékot a kalózoktól.

PC-n nem lesz előtölthető a Borderlands 3

Habár az Epic Games Store-on már működik elvileg az előtöltés lehetősége, a Borderlands 3 esetében nem lesz elérhető a funkció. Új látnivalókkal tudunk vigasztalni titeket cserébe.

Borderlands 3 - íme, FL4K és az állatkái

Zane, Moze és Amara után a Gearbox végre saját videót szentelt a Borderlands 3 negyedik hősének, FL4K-nek is. A titokzatos vadászrobot igazi állatbarát, így még akkor sem érezhetjük magunkat egyedül, ha szólóban vágunk neki a kalandoknak.

Borderlands 3 - irány a mocsár!

Újabb képek futottak be a Gearbox jövő hónapban esedékes alkotásáról, melyeken ezúttal az Elden-6 vidékét övező mocsarak kapták a főszerepet. Mellettük néhány új infót is kaptunk a PlayStation 4-es grafikai opciókról.
  • Írta: sirdani
  • 8 komment

Borderlands 3 - akcióban a nyolckarú Amara

A Gearbox folytatja a Borderlands harmadik részében bemutatkozó új szereplők részletes bemutatását. Zane Flynt és Moze után itt van Amara, aki két saját ökle mellett hat éteri karjával vág rendet stílusosan a rosszfiúk között.

Így kezdődik a Borderlands 3

Olyan nincs, hogy ezen a héten ne jelentkezzünk friss hírekkel Borderlands 3-fronton, ezúttal ráadásul igazi csemege akadt a markunkba: az IGN jóvoltából beleleshettek a játék elejébe!

Borderlands 3 - Moze és imádnivaló barátja

Friss előzetest kapott a mai napon aranylemezre került Borderlands harmadik felvonása. Az új kedvcsináló egy újabb karaktert, ezúttal Moze-t és az ő imádnivalóan pusztító barátját mutatja be.

Aranylemezen a Borderlands 3

Minden akadály elhárult a Borderlands harmadik részének megjelenése elől, a Gearbox ugyanis a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy befejeződtek a játék fejlesztési munkálatai és aranylemezre került a harmadik epizód.

Borderlands 3 - bemutatkozik Zane

Saját videóízelítőt kapnak a Borderlands 3 Vault Hunterei. A sorban az első Zane lesz, aki veterán fejvadászként és a csapat technikai zsenijeként csatlakozik a vadászathoz.

Borderlands 3 - képeken Promethea

A 2K Games és a Gearbox csapata újabb képeket osztott meg a szeptemberben érkező játékukról, melyeken ezúttal a Promethea sci-fi beütésű bolygóját csodálhatjuk meg, annak neonfényeivel és felhőkarcolóival.

Dwayne Johnsonnal erősítene a Borderlands-film?

Hosszú csend után újabb hírek reppentek fel a Borderlands-film kapcsán. A Lionsgate berkeiben készülő mozis adaptáció mit sem érne Claptrap nélkül. De mi lenne, ha Dwayne "The Rock" Johnson játszaná a szerepet?