Nintendo Switch

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Hibrid konzol a Nintendotól.
Értékelés: Nincs még értékelve

A karácsonyra koncentrál majd a Nintendo Direct

A Nintendo megerősítette, hogy holnap új Nintendo Directtel jelentkeznek. A közel negyvenperces eseményen a hangsúly azokon a játékokon lesz, amelyeket az idei karácsonyi szezonban szeretnének majd bevetni.

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Nintendo Switch - helló, bluetoothos fejhallgatók!

A játékosok nagyjából a Switch bemutatkozása óta könyörögtek a Nintendónak, hogy tegye lehetővé a bluetoothos fejhallgatók használatát a konzolon, azonban erre egészen eddig várniuk kellett, ha nem akartak külső kiegészítőt használni.
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

Hivatalos: csökkentik az eredeti Switch-modell árát

Beigazolódtak a múltheti pletykák, és Európában már csökkentette a Switch alapmodelljének árát a Nintendo. Az új árcédula jobban igazodik az október elején érkező OLED-változathoz.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Nintendo Switch - jövő héten csökken az ára?

A Nintend'Alerts értesülései szerint jövő héten nagyot esik a jelenlegi Nintendo Switch ára, a kiotóiak ugyanis készülnek az OLED-változat megjelenésére, és szeretnék kisöpörni a jelenlegi készleteket.

Akár 2023-ig is eltarthat a konzolhiány

Takeshi Kamebuchi, a Toshiba félvezetőkért felelős igazgatója a Bloombergnek adott interjúban elárulta, hogy a chipellátás legalább 2022 szeptemberéig biztosan nagyon szűkös lesz, és sok partner 2023-ig biztosan nem kapja meg a készleteit.

Game Boy-játékokkal bővülhet a Switch Online

Több forrás is megerősíti, hogy hamarosan a Game Boy és a Game Boy Color játékaival bővülhet ki a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó retró címek kínálata. Az Eurogamer úgy tudja, további platformok is terítéken vannak már.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Holnap délután Nintendo Indie World Showcase

Nem sok időt hagy a Nintendo arra, hogy felkészüljünk a műsoraikra. Holnap délután újabb Nintendo Indie World Showcase-adás várható, amely a szokásokhoz híven a Switchre tartó független fejlesztéseket helyezi a reflektorfénybe.

Több mint 89 millió Switch talált már gazdára

A kiotói cég közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy nem fogyott olyan jól a Nintendo Switch, mint egy évvel korábban, amikor a pandémia miatt extrém nagy volt a kereslet a hibrid konzolra.

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.

Bemutatkozott a Nintendo Switch OLED

Idén ősszel új Switch-modellt dob piacra a Nintendo. A hibridkonzol legújabb kiadása 7 inches OLED-kijelzővel, 64 GB belső memóriával és vezetékes hálózati csatlakozóval csábítja a játékosokat.

E3 2021: Nézd vissza a Nintendo Directet!

Habár az idei E3-as időszakot hivatalosan a Bandai Namco zárja, előtte még a Nintendo is megtartja a maga műsorát, ahol remélhetőleg a piacon lévő játékokhoz érkező újdonságok mellett néhány vadonatúj cím is bemutatkozik majd.

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.

E3 2021: A Nintendo bejelentette az E3-as terveit

Hamarosan elkezdődik a videojátékipar nyári bejelentéscunamija, az E3-ig már csak tíz nap van hátra. A rendezvényen résztvevő Nintendo nagy vonalakban vázolta, mire számíthatunk tőle.

Még az E3 előtt bemutathatják az új Switch-modellt

Lapértesülések szerint még az E3 előtt bemutathatják az erősebb Switch-modellt, a köznyelvben csak Switch Próként emlegetett konzolt, hogy a fejlesztők az expó alatt már bemutathassák a játékaikat rá.

Nintendo Switch - közel a 85 millió eladott példány

A Nintendo is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, és elképesztően jó számokat találtunk benne. Miközben a Switch eladásai közelítenek a 85 millió példány felé, az eddigi legnyereségesebb évét zárhatta a vállalat.

Amerikai toplista: ismét élen a Call of Duty

Továbbra is erősödőben van az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint, különösen a hardverszegmens tudott nagyot nőni. A játékok között a Call of Duty: Black Ops - Cold War tért vissza az élre.

Hatalmas eladási rekordokat dönt a PlayStation 5

Hiába a mai napig tartó óriási készlethiány, a PlayStation 5 így is minden idők leggyorsabban fogyó konzoljává vált az Egyesült Államokban. Hasonlóan jól teljesít a négy éve piacon lévő Nintendo Switch is.

Újabb színben kapható majd a Nintendo Switch Lite

Miközben tűkön ülve várjuk, hogy a Nintendo eláruljon valamit a Switch erősebb változatáról, újabb színvariánsát jelentették be a Switch Lite-nak. A kék festést kapott masina hamarosan boltokba is kerül.

Hiánycikk lehet idén a Nintendo Switch is

A PlayStation 5, az Xbox Series X és a videokártyák mellett a Switchet is elérheti az év második felében a félvezetőhiány, és akkor a hibrid konzolt is jóval nehezebb lesz majd megtalálni a boltok polcain, mint jelenleg.