Watch Dogs 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Hackelés, nyitott nagyváros és egy elnyomó hatalom - ez a Watch Dogs folytatása.
Értékelés: 7.8

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.

A Watch Dogs 2 az Epic ajándékai között

Újabb hét, újabb epices ingyenjátékok. A bizarr alkotások kedvelőit a Stick It to the Man! szólíthatja meg, míg a fociimádókat a Football Manager 2020, valamint a Watch Dogs 2-t is behúzhatjuk, ha a nyáron lemaradtunk volna róla.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Még nem csúsztál le az ingyenes Watch Dogs 2-ről!

Több módon is hozzá lehetett férni az ingyenes Watch Dogs 2-höz a Ubisoft Forward során, a probléma csak annyi volt, hogy a szerverek túlterheltsége miatt egyik sem működött tökéletesen. A kiadó meghosszabbította az akciót.

Itt nézhetitek vissza a Ubisoft Forwardot!

Ma este 21 órakor veszi kezdetét a Ubisoft livestreamje, ahol a francia kiadó egyéb meglepetések mellett olyan címekkel készül, mint például az Assassin's Creed: Valhalla, a Far Cry 6 vagy a Watch Dogs Legion.

Íme, a PlayStation Now júliusi kínálata

Menetrendszerűen megosztotta a Sony, hogy melyik játékokkal bővíti a PlayStation Now kínálatát ebben a hónapban. Lesz itt bujkálás a szomszéd elől, nagyobbnál nagyobb pofonok és hackerkedés is.

Ingyenessé teszik egy rövid időre a Watch Dogs 2-t

A Ubisoft közzétett egy beharangozót, amellyel a vasárnapi Ubisoft Forwardra szeretné ráhangolni a játékosokat. Ebben árulta el, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz az esemény alatt.

Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!

Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben

A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legnagyobb beruházása.

Watch Dogs 2 - jövő héten jön a partimód

Jövő héten mutatkozik be a Watch Dogs 2 következő ingyenes frissítése, ami többek között a 2-4 fős partimódot is tartalmazni fogja, így haverjainkkal karöltve fedezhetjük majd fel San Franciscót.

Új multiplayer móddal bővült a Watch Dogs 2

Noha a Ubisoft eredetileg fizetős tartalomnak szánta, végül ingyenesen elérhető lett a Watch Dogs 2 Showd0wn módja. A 2v2-es objektíva-alapú meccsek mellett új autó-, drón- és eKart-versenyeken vehetünk részt.

Watch Dogs 2 - még több ingyenes tartalom jön

A Ubisoft módosított a korábbi DLC-tervein, így az eredetileg a No Compromise csomag részét képező Showdown multiplayer módot mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik. Júniusban jön a kooperatív móka is.

Ma érkezik a Watch Dogs 2 új DLC-je

Korábban is erre a hétre vártuk, de a Ubisoft most napra pontos dátummal szolgált a Watch Dogs 2 második fizetős DLC-jét illetően. A Human Conditions ma élesedik PlayStation 4-en, a többiek pedig egy hónappal később kapják meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.

Watch Dogs 2 - bemutatkozott a második DLC

A Ubisoft leleplezte a Watch Dogs 2 második DLC-jét, a Human Conditionst, amely három új DedSec-hadműveletet tartalmaz új missziókkal és összesen ötórányi tartalommal. Előzetesünk is van róla.

Londonban játszódik a Watch Dogs 3?

Megérkezett a Watch Dogs 2 legújabb javítása, amely kibővíti a játék befejezését. Úgy tűnik, hogy a készítők az új jelenetben utalnak az esetleges harmadik rész helyszínére is, van rá esély, hogy Londonban fogunk hackerkedni.

Ingyen kipróbálható a konzolos Watch Dogs 2

Ha a premier óta szemezel a Watch Dogs folytatásával, de eddig bizonytalan voltál a vásárlást illetően, akkor jó hírünk van, a Ubisoft ugyanis egy három órán át tartó ingyenes próbalehetőséget biztosít a konzoltulajdonosok számára.

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.