Madden NFL 17

PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: EA Sports
2016-ban sem maradunk Madden NFL nélkül.
Értékelés: Nincs még értékelve

A héten szavaz az NFL az EA-partnerségről

Nemrég kiderült, hogy az NFL asztalhoz ült a 2K-vel, és újra szerződést kötöttek, így sokakban felmerülhetett, hogy ez vajon jelent-e valamit a Madden-sorozatra nézve. Úgy néz ki, nem kell félni, az NFL-re és az EA-re újabb hosszú partnerség vár.

Tovább bővül az EA és az Origin Access

Új játékokkal bővül az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása mind PC-n, mind pedig Xbox One-on. Előbbi esetében már elérhetőek az új címek, Xbox One-ra pedig jövő héten jön a legfrissebb Madden NFL.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

A Battlefield 1 és a FIFA 17 vitte az EA szekerét

Az Electronic Arts közzétette a 2016. december 31-én véget ért negyedév pénzügyi eredményeit. A Battlefield 1 a sorozat legjobb rajtját produkálta, már most 50 százalékkal többen játszanak vele, mint anno a Battlefield 4-gyel.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

Amerikai toplista: a Madden vitte a hónapot

Leheletnyi erősödést mutatott az amerikai játékpiac a tavalyi évhez képest. Augusztusban több olyan játék is megjelent, amely segített növelni a bevételeket, és sokat számított, hogy boltokba került az Xbox One S is.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

GC 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Nincs megállás, a Blizzard bulija után is kapunk élő showt! A nagyobb kiadók közül egyedül az Electronic Arts gondolta úgy, hogy érdemes saját konferenciát tartani Kölnben. A sportjátékok, a Battlefield 1 és a Titanfall 2 rajongói figyeljenek!

Visszatérhetnek PC-re az EA Sports játékai

Évekkel ezelőtt nem csupán a FIFA-val kellett beérniük a PC-seknek, ha sportjátékra fájt a foguk. Az EA Sports fejesei nemrégiben azt nyilatkozták, hogy a Madden NFL- és az NHL-sorozat is visszatérhet a platformra.

E3 2016: Megmutatta magát a Madden NFL 17 is

Az Electronic Arts ezúttal csak két sportjátékot mutatott meg a nagyközönségnek, a FIFA 17 mellett a Madden NFL 17 volt a másik főszereplő. Itt van az első gameplay trailer, és összefoglaljuk az újdonságokat is.

E3 2016: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Az idei E3-as konferenciák sorát az Electronic Arts nyitja - pontosabban saját bulit tart Los Angelesben még az expó kezdete előtt. Az EA Playről élőben blogolunk, megosztjuk és véleményezzük a látottakat. Tarts te is velünk!

E3 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Az Electronic Arts showjával startol el az idei E3. A konferenciát nálunk élőben követheted, ha érdekel a Battlefield 1, a Titanfall 2, vagy éppen a Mass Effect: Andromeda. A sportjátékokról nem is beszélve!

Először mozog a Madden NFL 17

A héten mutatkozott be a Madden NFL 17, és most már tudjuk, hogy a borítón a New England Patriots sztárja, Rob Gronkowski feszít majd. Megérkezett az első gameplay trailer is.

Idén sem maradunk Madden NFL nélkül

Menetrendszerűen mutatkoznak be az EA Sports legújabb sportjátékai, az NHL 17 után a minap a Madden NFL 17-ről is lehullt a lepel. Sok részletre persze még nem derült fény, de hamarosan okosabbak leszünk.