Edge of Eternity

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Tradicionális JRPG francia fejlesztőtől.
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb játékok kaptak AMD FSR-támogatást

Lassan már több mint egy hónapja annak, hogy elrajtolt az AMD DLSS-kihívója, a FidelityFX Super Resolution, amit mostantól nem csak újabb játékok támogatnak, de integrálták a Unitybe és az Unreal Engine 4-be is.

Két év Early Access után itt az Edge of Eternity

Az Edge of Eternity Kickstarter-kampánya öt évvel ezelőtt érte el a célját, most pedig végre megjelent a sokak által várt JRPG teljes változata. Heryon gyönyörű nyílt világa 50 órányi kalandot ígér.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.

Dátumot kapott az Edge of Eternity

Már több mint öt éve készül az Edge of Eternity, amely annak ellenére, hogy minden porcikájával egy tradicionális JRPG-re emlékeztet, mégis egy francia stúdió munkája. A megjelenés pedig már közel, az új előzetes a pontos dátumot is elárulja.

GC 2018: Edge of Eternity - Early Access dátum

A francia Midgar Studio a hároméves fejlesztésével azt szeretné bebizonyítani, hogy Európában is lehet tradicionális JRPG-t készíteni. A kilencfős brigád novemberben indítja útjára az Edge of Eternity korai hozzáférésű verzióját a Steamen.

Edge of Eternity - tradicionális JRPG franciásan

Miután az Edge of Eternity Kickstarter-kampánya sikerrel zárult, a francia Midgar Studio szépen halad a JRPG fejlesztésével. Bizony, egy nyugati fejlesztő is kipróbálja magát ebben az alapvetően belterjes műfajban.