Edge of Eternity PC, PS4, XBOXONE

Tradicionális JRPG francia fejlesztőtől.
1645430400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.
1644217245

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is ígéretes játékok megjelenéseivel számolhatunk, hiszen érkezik a Sifu, illetve az OlliOlli World, valamint az ázsiai piac után a nyugati régiót meghódítani készülő Lost Ark is. A mozikba pedig az Uncharted fut be.
1643734484

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Lassan esedékessé válik, hogy a Microsoft bejelentse, milyen újdonságokkal bővíti az Xbox Game Pass felhozatalát februárban. A hivatalos bejelentésig egy szivárgás ad ízelítőt a kínálatból.
1626418800

Újabb játékok kaptak AMD FSR-támogatást

Lassan már több mint egy hónapja annak, hogy elrajtolt az AMD DLSS-kihívója, a FidelityFX Super Resolution, amit mostantól nem csak újabb játékok támogatnak, de integrálták a Unitybe és az Unreal Engine 4-be is.
1623322800

Két év Early Access után itt az Edge of Eternity

Az Edge of Eternity Kickstarter-kampánya öt évvel ezelőtt érte el a célját, most pedig végre megjelent a sokak által várt JRPG teljes változata. Heryon gyönyörű nyílt világa 50 órányi kalandot ígér.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1617876000

Dátumot kapott az Edge of Eternity

Már több mint öt éve készül az Edge of Eternity, amely annak ellenére, hogy minden porcikájával egy tradicionális JRPG-re emlékeztet, mégis egy francia stúdió munkája. A megjelenés pedig már közel, az új előzetes a pontos dátumot is elárulja.
1535090437

GC 2018: Edge of Eternity - Early Access dátum

A francia Midgar Studio a hároméves fejlesztésével azt szeretné bebizonyítani, hogy Európában is lehet tradicionális JRPG-t készíteni. A kilencfős brigád novemberben indítja útjára az Edge of Eternity korai hozzáférésű verzióját a Steamen.
1463306443

Edge of Eternity - tradicionális JRPG franciásan

Miután az Edge of Eternity Kickstarter-kampánya sikerrel zárult, a francia Midgar Studio szépen halad a JRPG fejlesztésével. Bizony, egy nyugati fejlesztő is kipróbálja magát ebben az alapvetően belterjes műfajban.