WWE 2K17

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: 2K Sports, Fejlesztő: 2K Sports
Új év, új pankráció.
Értékelés: Nincs még értékelve

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Souls-játékra nem is számíthatunk a közeljövőben, lesz mivel feledtetni a hiányát. A hét fő attrakciója a Nioh, ezenkívül megkésett portok és más indie fejlesztések közül csemegézhetünk.

Februárban érkezik a PC-s WWE 2K17

Konzolokra már tavaly október óta elérhető a legfrissebb WWE-játék, azonban a PC-seknek sem kell már sokat várni. Február elején megérkezik a számítógépes verzió, amely az összes eddigi DLC-t tartalmazni fogja.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Amerikai toplista: a Battlefield 1 vitte az októbert

Az erős októberi játékfelhozatal hajtotta az amerikai játékpiacot a múlt hónapban, míg a hardver- és a kiegészítőeladások csökkentek éves szinten, a játékok szegmense 31 százalékos növekedést tudhat maga mögött.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

WWE 2K17 - bunyó a ringen kívül

Ha már unod a szurkolókkal teli arénák zsivaját, akkor van egy jó hírünk! A WWE 2K17-ben nem csak a ringben gyepálhatják egymást a pankrátoraink, hanem a backstage-ben, a folyósokon és egy irodában is.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Kiderült, hogy mikor jön az idei WWE-játék

Habár túl sok részletet még nem árultak el róla, az már kiderült, hogy mikor jön a WWE 2K17, ki szerepel majd a borítóján és azt is megtudtuk, melyik pankrátort kapják ajándékba az előrendelők.

Bill Goldberg lett a WWE 2K17 arca

A 2K Sports bejelentette, hogy a WCW és a WWE egykori pankrátora is benne lesz a WWE 2K17-ben, ám csak a játék előrendelői jutnak hozzá. Goldberg kétféle verzióban lesz elérhető. Itt a bemutatkozó trailer.