Agents of Mayhem PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj játékkal jelentkezett a Saints Row-csapat.
1510412400

Agents of Mayhem - eltávolították belőle a Denuvót

Az utóbbi időkben kikerülhetetlen volt, hogy egy-egy AAA-cím megjelenésekor ne merüljön fel a Denuvo védelmi rendszer kérdése, és hogy melyik fejlesztőgárda teszi le mellette a voksát. Most az Agents of Mayhem kapcsán került elő a téma.
1506578400

Leépítések a Saints Row-csapatnál

A Kotaku értesülései szerint a Deep Silver nem igazán volt elégedett az Agents of Mayhem eladásaival, a héten pedig nagyobb leépítés történt a fejlesztőcsapatnál. A vezérigazgatót is elküldték állítólag.
1503678900

Agents of Mayhem teszt

The City of Tomorrow. Szöul, Dél-Korea. Egy sokmilliós metropolisz a távoli jövőben, egy nyugodt és modern város, egy oázis a káoszban, ahol mindenki boldogan, biztonságban élhet. Legalábbis amíg a kapuit a Mayhem őrzi.
1502989200

Agents of Mayhem - negyed óra gameplay

Már csak egyet kell aludnunk, és végre megjelenik a Volition legújabb őrülete, az Agents of Mayhem. A Saints Row-sorozatról elhíresült gárda most sem bízta a véletlenre a dolgokat, és korántsem átlagos játékot alkotott. Nézzünk hát bele!
1502726410

Agents of Mayhem - itt a launch trailer

A héten jelenik meg Saints Row alkotóinak legújabb agymenése, az Agents of Mayhem. A megjelenés előtt öt fontos dologra hívnánk fel a figyelmeteket a játékkal kapcsolatban, és befutott a launch trailer is.
1502194260

Agents of Mayhem - így cserélgetjük az ügynököket

Habár az Agents of Mayhem esetében adta volna magát, hogy kooperatív módban játsszunk, a Volition játéka kizárólag az egyjátékos mókára koncentrál. Három karakterrel harcolhatunk egyszerre.
1501578052

Agents of Mayhem - három új ügynök köszönt be

A Volition semmit nem bíz a véletlenre, a Szöulban garázdálkodó terroristák ellen rengeteg ügynököt küld csatába. Ismét három jófiúról és lányról hullt le a lepel - reszkethetnek a gonosz Legion erői!
1501074032

A YouPornnal reklámozzák az Agents of Mayhemet

A Volition egy nem mindennapi formáját választotta legújabb játéka, a PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Agents of Mayhem reklámozásának. Nem más, mint a felnőtt tartalmairól híres YouPorn segített neki.
1500357658

Agents of Mayhem - kit hívsz, ha bajba kerülsz?

A Saints Row-sorozat alkotóinak játéka tömve van popkulturális utalásokkal, a legújabb előzetes aláfestő muzsikáját például a Szellemirtók zenéje ihlette. Ezúttal a Firing csapat mutatkozott be.
1499272380

Agents of Mayhem - tisztelgés a Magnum előtt

A Magnum előtt tiszteleg az Agents of Mayhem legújabb gameplay trailere. Persze azt nem mondanánk, hogy túlgondolták volna a dolgot a készítők, be kell érnünk a sorozat zenéjével és egy kellően bajszos skinnel.