The Walking Dead: A New Frontier

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Telltale Games, Fejlesztő: Telltale Games
Folytatódik a Telltale The Walking Dead-sorozata.
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.

The Walking Dead - íme, a definitív kiadás dátuma

Szeptemberben dobozosan és digitálisan is megjelenik a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series című csomag, amely a Telltale-féle The Walking Dead összes epizódját és extráját felvonultatja majd.

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

GC 2018: Switchre tart a Telltale-féle Walking Dead

A jövő héten Nintendo Switchen is elérhetővé válik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat első évada, az év folyamán pedig a második és a harmadik évad is megérkezik a hibridkonzolra.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Gyűjteményes kiadást kap a The Walking Dead

A negyedik és egyben utolsó évad érkezése előtt gyűjteményes kiadást kap a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat. A csomagban az összes eddigi epizód megtalálható majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre is jutott egy verekedős játék a Tekken 7 formájában, azonban a műfajtól idegenkedők is találhatnak érdekességeket az aktuális játékmegjelenéseket felvonultató listánkban.

Ízelítő a The Walking Dead fináléjából

Jövő héten véget ér a The Walking Dead: A New Frontier, a harmadik évadot lezáró epizód egyszerre rajtol el az összes támogatott platformon. Az új trailer abból ad ízelítőt, hogy mire számíthatunk a befejezésben.

A hónap végén jön a The Walking Dead fináléja

A Telltale Games végre elárulta, hogy mikor érkezik a The Walking Dead: A New Frontier ötödik, befejező epizódja. A From the Gallowsban végre összeérnek a szálak, sok minden múlik majd a játékos döntésein.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

A hónap végén folytatódik a The Walking Dead

A Telltale Games egy új trailer mellett megerősítette, hogy április végén érkezik a The Walking Dead: A New Frontier negyedik epizódja. Javier végre családot választ, miközben egy járkálóhorda közel kerül Richmondhoz.

Traileren a The Walking Dead harmadik epizódja

Pár nap múlva folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat, az új részhez meg is érkezett a launch trailer. Az előzetes persze spoileres lehet, ha nem játszottál az előző epizódokkal, csak óvatosan a megtekintéssel!
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

The Walking Dead - tudjuk, mikor jön a folytatás

Pontos megjelenési dátumot kapott a The Walking Dead: A New Frontier harmadik epizódja. Az Above the Law című résszel már március végén játszhatunk is PC-n, Xbox One-on és PS4-en.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

The Walking Dead - márciusban folytatjuk

A The Walking Dead: The Telltale Series harmadik évadának legújabb epizódja márciusban érkezik - tudtuk meg a fejlesztőktől. Előtte viszont a lemezes verzió is a boltokba kerül, erről is mutatunk egy trailert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve érkezett, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Meglepően sok cím landol a héten a boltokban, igaz, a fontosabbakat nagyítóval kell keresni közöttük.

Így vidd át a mentéseidet az új The Walking Deadbe

Az előző generációs konzolokra már nem jelenik meg a Telltale-féle The Walking Dead új évada, így külön tervet kellett kidolgoznia a fejlesztőknek az előző évadok mentéseinek importálására.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

Launch traileren a The Walking Dead új évada

Egy hét múlva érkezik a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évada, az A New Frontier. A dupla epizódos nyitány egy izgalmas és gyönyörű launch trailert kapott, Clementine már igazi túlélővé avanzsált.

TGA 2016: Gameplay videón az új The Walking Dead

A tavalyi évhez hasonlóan két videóval érkezett a Telltale a The Game Awardsra: a Guardians of the Galaxy bemutatója mellett a hónap végén rajtoló The Walking Dead: A New Frontier is kapott egy gameplay kedvcsinálót.

TGA 2016: Itt nézd vissza a díjátadót!

Az éjjeli baglyok számára tudunk egy jó programot. Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik az idei The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza az elmúlt egy év legjobb játékait, de kapunk friss bejelentéseket és látnivalókat is.

The Walking Dead - nyakunkon az új Telltale-évad

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, decemberben tér vissza a Telltale The Walking Dead-sorozata. Érdekesség, hogy a folytatás esetében elhagyták a számozást a készítők.