Spider-Man (2018)

PlayStation 4

Kiadó: Sony, Fejlesztő: Insomniac Games
A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.
Értékelés: 9.0

Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

Marvel's Spider-Man - befutott a GOTY-kiadás

Mától Game of the Year-kiadásban is megvásárolhatjuk az Insomniac Spider-Manjét. Habár sok említésre méltó extrát nem vonultat fel az új kiszerelés, ha kimaradt a játék, ennél jobb alkalmat nem is találhatnál a pótlására.

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.

Amerikai toplista: júniusban is tarolt a Nintendo

Közzétette az amerikai piac júniusi teljesítményéről szóló összegzését az NPD Group. A Nintendo tarolt, a hardverek és a játékok szegmensében is hazavihette az aranyérmet a Switchnek és a Super Mario Maker 2-nek hála.

Spider-Man - megkaptuk az Idegenben öltözékeit is

Peter Parker félresikerült európai vakációja holnap kerül moziba, de a PS4-es tábor már most kipróbálhatja, hogy milyen újdonságokat nyújt Pókember két új szerkója. Az Idegenben kosztümjei ingyenes DLC-ként kerültek a játékba.

Brit toplista: FIFA-uralom a szigetországban

Az E3 előtt vette kezdetét a Sony Days of Play akciósorozata, ami alaposan rányomta a bélyegét a brit játékeladási toplistára is. A FIFA 19 visszakapaszkodott az élre, míg a másik két érmesünk PS4-exkluzív.

Spider-Man - ezt az easter egget te sem vetted észre

Ha már húsvét van, jöhet egy jópofa húsvéti tojás egyenesen az Insomniac-féle Spider-Man egyik fejlesztőjétől? Elan Ruskin egy olyan elrejtett apróságról rántotta le a leplet, ami eddig talán senkinek sem tűnt fel.

GDC Awards - díjesőre számíthat a Red Dead 2

Márciusban osztják ki az éves Game Developers Choice Awards-díjakat. Az idei rendezvény előtt a szervezők közzétették a jelöltek listáját, a Rockstar vadnyugati játéka pedig hét fontos kategóriában is ott van.

Spider-Man - befutott a Silver Lining DLC

A The City That Never Sleeps történetközpontú DLC-sorozat utolsó felvonásaként megérkezett a Silver Lining névre keresztelt kiegészítő, mely nemcsak a történeti szálat viszi tovább, de rengeteg új kihívás is vár ránk.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Spider-Man - megkaptuk Tobey Maguire kosztümét

Az Insomniac-féle Spider-Man igazi ínyencség lett a Pókember-rajongók számára, egy valami azonban nagyon is hiányzott Peter Parker ruhásszekrényéből. Mostantól azonban mi is Sam Raimi trilógiájának ikonikus kosztümében himbálózhatunk.

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Saját képregényt kap a PS4-es Marvel's Spider-Man

Az Insomniac az idei év egyik legfantasztikusabb PS4-exkluzívját és talán minden idők egyik legjobb szuperhősjátékát tette le az asztalra a Marvel's Spider-Mannel. A játék olyan jól sikerült, hogy most saját képregény-sorozatot is kap a Marveltől.

Spider-Man - jövő héten jön az utolsó DLC

Még karácsony előtt lezárul a Spider-Man The City That Never Sleeps DLC-sorozata, az Insomniac tájékoztatása szerint ugyanis a trilógia utolsó darabja, a Silver Lining jövő héten jelenik meg.

Spider-Man - launch traileren a Turf Wars DLC

Ma érkezik a Spider-Man második sztori DLC-je, a Turf Wars, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a The Heist letette. Miután Hammerhead és bandája katonai cuccokra tette rá a kezét, háborút hirdet a rivális szervezetekkel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.

Előzetest kapott a Spider-Man következő DLC-je

Pár napja már tudjuk, mikor is mutatkozik be a Spider-Man háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozatának második felvonása, a Turf Wars. Most már kedvcsinálót is tudunk mutatni hozzá.

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Spider-Man - megvan, mikor jön a második DLC

Tegnap kapott egy újabb frissítést a Spider-Man, aminek eredményeként a játékon belül felbukkant a háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozat második epizódjának megjelenési dátuma.

Spider-Man - nagyot ment a digitális kiadás

A SuperData nemrég készített egy jelentést, amiben az idei, szeptemberben történt digitális játékértékesítéseket vizsgálták. Nem meglepő módon a Spider-Man nagyot ment, és eladásainak jelentős részét a digitális vásárlásoknak köszönheti.

Amerikai toplista: a Spider-Man vitte a szeptembert

Az NPD Group közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményére vonatkozó jelentését. Nem meglepő módon a Spider-Man és a Forza Horizon 4 is kivételesen jól fogyott a tengerentúlon. A konzolok közül a PS4 volt a legkelendőbb.