Day of Infamy

PC

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: New World Interactive
Az Insurgency második világháborús teljes konverziója, ami önállóan futtatható formában is napvilágot lát.
Értékelés: Nincs még értékelve

Kipróbálható játékok a hosszú hétvégére

A Steamnek hála ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik nem tudják, mivel játszanak a következő napokban. Ingyenesen kipróbálható lett az ArmA 3, a Day of Infamy és a Payday 2, sőt a VR-szemüvegeket is leporolhatjátok!

A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy

Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.

Megjelent a Day of Infamy teljes verziója

Tavaly nyáron mutatkozott be az Insugency-modból született Day of Infamy, melyet több mint fél éven át fejlesztettek az Early Access keretein belül. Tegnap egy nagy frissítéssel karöltve végre elrajtolt a teljes változat.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Elérhető a Day of Infamy korai változata

Modként indult, ám hatalmas népszerűségre tett szert az Insugency második világháborús változata, így a Day of Infamy most önállóan futtatható kiadásban is elstartol a Steamen. Egyelőre csak a korai hozzáférésű verzió.

E3 2016: Önálló formában is jön a Day of Infamy

Az Insurgency teljes konverziós modja júliusban standalone kiadást kap. A Day of Infamy a második világháború csatamezőire kalauzolja a játékost, ahol a lassabb tempójú taktikai harcok és a csapatmunka az elsődleges.