Day of Infamy PC

Az Insurgency második világháborús teljes konverziója, ami önállóan futtatható formában is napvilágot lát.
1701777630

Nincs még vége: az Embracer bezárta az Insurgency fejlesztőjét is

Sajnos az Insurgency-sorozat mögött álló New World Interactive-ot sem kerülte el az Embracer Group átszervezési hulláma, a csapat lehúzta a rolót. A taktikai lövöldéjük fejlesztése viszont halad tovább a Saber égisze alatt.
1524812453

Kipróbálható játékok a hosszú hétvégére

A Steamnek hála ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik nem tudják, mivel játszanak a következő napokban. Ingyenesen kipróbálható lett az ArmA 3, a Day of Infamy és a Payday 2, sőt a VR-szemüvegeket is leporolhatjátok!
1507888824

A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy

Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.
1490353200

Megjelent a Day of Infamy teljes verziója

Tavaly nyáron mutatkozott be az Insugency-modból született Day of Infamy, melyet több mint fél éven át fejlesztettek az Early Access keretein belül. Tegnap egy nagy frissítéssel karöltve végre elrajtolt a teljes változat.
1469894424

Elérhető a Day of Infamy korai változata

Modként indult, ám hatalmas népszerűségre tett szert az Insugency második világháborús változata, így a Day of Infamy most önállóan futtatható kiadásban is elstartol a Steamen. Egyelőre csak a korai hozzáférésű verzió.
1466086934

E3 2016: Önálló formában is jön a Day of Infamy

Az Insurgency teljes konverziós modja júliusban standalone kiadást kap. A Day of Infamy a második világháború csatamezőire kalauzolja a játékost, ahol a lassabb tempójú taktikai harcok és a csapatmunka az elsődleges.