Vikings – Wolves of Midgard PC, PS4, XBOXONE

Akció-RPG, melyben a skandináv mitológia világában kalandozhatunk.
1617121800

Íme, a Games with Gold áprilisi felhozatala

Április közeledtével a Microsoft elárulta, hogy milyen játékokra csaphatnak le az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetői. Jövő hónapban vikinggé, kamionsofőrré vagy futurisztikus harcossá válhatunk.
1490425245

Megjelent a Vikings - Wolves of Midgard

A Games Farm akció-RPG-jében egy drabális északi harcosnak kell megfékeznie Ragnarök rémségeit. A Vikings - Wolves of Midgard mindhárom platformon elstartolt, de a launch trailert még nézzétek meg!
1489993200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!
1487184323

Márciusban jön a Vikings - Wolves of Midgard

Márciusban mutatkozik be a Games Farm és a Kalypso Media közös fejlesztésű akció-szerepjátéka, a viking mitológián alapuló Vikings - Wolves of Midgard. A bejelentés mellé egy új előzetes is érkezett.
1484377211

Vikings: Wolves of Midgard - mészárlás a reggelihez

Jól halad a Games Farm és a Kalypso Media közös projektje, a Vikings: Wolves of Midgard, melyben egy elszánt viking harcost irányítunk. A felülnézetes akció-szerepjáték harcrendszere kellően brutális - erről is meggyőződhetsz most.
1470396625

Vikings - Wolves of Midgard látnivalók érkeztek

A Kalypso Media és a Games Farm közös akció-RPG-je még július végén mutatkozott be, ám csak most futott be az első rendes trailer a skandináv mitológiára épülő anyagról. Ragnarok szörnyei csak minket akarnak.
1469115000

Vikings – Wolves of Midgard bejelentés

Új akció-RPG-vel állt elő a Kalypso Media és a Games Farm, melynek alapját a skandináv mitológia adja. A Diablo-szerű játék PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik.