Sonic Forces

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sonic Team
Next-gen Sonic-epizód, amelyik már Nintendo Switch-re is megjelent.
Értékelés: 6.0

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Ingyen Sonic-játékkal ünnepli a szülinapját a Sega

Hatvanadik életévébe lépett a Sega, és ennek örömére ingyen osztogatja a Steamen a Sonic the Hedgehog 2-t. Azonban ez még nem minden, hatalmas leárazásokat kapott a kiadó többi címe is a Valve boltjában.

Felsorakoznak a PlayStation Plus márciusi játékai

Habár egy szivárgás már lelőtte a poént, a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen játékokat ad a PlayStation Plus-tagoknak az előfizetésük mellé. Ezúttal is két PlayStation 4-címnek örülhetünk.

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Launch traileren a Sonic Forces

Vége a nosztalgiázásnak, mindenki kedvenc sündisznója egy igazi modern kalandban tér vissza ma. A Sonic Forcesban nem csupán a jól ismert hősökkel nyomulhatunk, hanem megalkothatjuk a saját karakterünket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Korlátokkal, de elérhető a Sonic Forces demója

A dolog pikantériája mindössze annyi, hogy egyelőre csak a japán régióban tölthetjük le a demót Switch-re és PS4-re. Azt sem árt tudni, hogy a felkínált három pálya mindegyikét csak egy percig tolhatjuk, ami alaposan aláássa az élményt.

Sonic Forces - bármikor válthatunk a hősök között

A Sega friss kedvcsinálókkal és egy kis információval jelentkezett a Sonic Forcesról. Kiderült, hogy a Rental Avatar egy olyan funkció, amellyel bármikor lecserélhetjük egyedi karaktereinket a más játékosok által megálmodott hősökre.

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

Sonic Forces - Eggman nem bír magával

Természetesen ezúttal is Eggmannel akasztják össze a bajuszt Sonic és társai a derék sündisznó novemberben érkező legújabb kalandjában. Semmi retro, ez már az igazi folytatás modern látvánnyal.
  • Írta: zoenn
  • 4 komment

Novemberben érkezik a Sonic Forces

A remekül sikerült nosztalgiarohanás, a Sonic Mania után ősszel is kapunk egy újabb sündisznókalandot. A Sega közleménye szerint a Sonic Forces novemberben jelenik meg.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

GC 2017: Sonic Forces - ilyen a Tag gameplay

A Sega jóvoltából belenézhetünk a Tag-pályákba, ahol a modern Sonic és a saját hősöd összeáll némi közös mókára. A sündisznó gyorsaságával és a karaktered támadásaival győzhetjük le az ellenséget.

Ez lenne a Sonic Forces főcímdala

A Sega megtalálta a megfelelő embert arra a kicsit sem mellékes feladatra, hogy kedvenc kék sündisznónk kalandjai mellé igazán autentikus muzsikát alkosson. Hallgassatok bele!