Sonic Mania

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Sega, Fejlesztő: Headcannon
Klasszikusokat idéző Sonic-játék, szuper gyűjtői kiadással!
Értékelés: 7.5

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Megérkeztek az Epic Games Store heti ingyenesen bezsákolható játékai, amelyekben ezúttal a száguldásé lesz a főszerep - nem csak négy keréken, de kék sündisznólábakon is.

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Ingyen Sonic-játékkal ünnepli a szülinapját a Sega

Hatvanadik életévébe lépett a Sega, és ennek örömére ingyen osztogatja a Steamen a Sonic the Hedgehog 2-t. Azonban ez még nem minden, hatalmas leárazásokat kapott a kiadó többi címe is a Valve boltjában.

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

Ezek a PlayStation Plus júniusi címei

Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik a PlayStation Plus júniusi játékfelhozatala, melynek tagjai a jövő hét folyamán válnak letölthetővé a szolgáltatás előfizetői számára. Lássuk a friss kínálatot!

Fejlesztői naplón a Sonic Mania Plus

Hamarosan a boltok polcaira kerül a 2017-es Sonic Mania kibővített változata. A legújabb fejlesztői naplóval mi is betekintést nyerhetünk az új játszható karakterek és az átdolgozott pályák látványvilágába.

Premierdátumot kapott a Sonic Mania Plus

Még idén nyáron megérkezik a Sonic Mania kibővített kiadása, amely többek közt két új karaktert és egy vadiúj játékmódot hoz a játékba. Egy rövid, de annál hangulatosabb előzetessel készülhetünk fel a retro sidescroller kalandokra.

Itt a Sonic Mania Adventures első epizódja

A Sega két hete ígérte meg, hogy ötrészes animációs sorozatot kap a Sonic Mania. Az első epizódot áprilisra vártuk, de végül már most megérkezett. Mivel nem beszélnek benne, minden korosztály számára élvezhető.

Nyáron érkezik a Sonic Mania Plus

A texasi SXSW-n kiderült, hogy frissített kiadást kap Switch-en, PS4-en és Xbox One-on a tavalyi év legjobb Sonic-játéka. A kék sündisznó rajongói egyéb bejelentésnek is örülhetnek: jön az új animációs film és versenyjáték is.

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Utolsó traileren a Sonic Mania

A mai napon jelenik meg a retrohangulatot a modernnel ötvöző Sonic Mania, ami a klasszikus körítés és helyszínek mellett rengeteg új elemmel is kibővíti a kék sündisznó és társai szuperszonikus kalandját.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

Nosztalgikus hangulatba hoz a Sonic Mania videója

Egy egészen zseniális intró látott napvilágot a Sonic Maniáról Tyson Hesse rendezésében. Régi jó ismerősünk, a kék sündisznó visszatér, és magával hozza szívünkbe azt a melegséget, amelyet gyerekkorunkban már megtapasztaltunk.
  • Írta: gabeee
  • 4 komment

Hivatalos: augusztusban jön a Sonic Mania

Miután a Steamen idő előtt kiszivárgott a Sonic Mania megjelenési dátuma, a Sega úgy döntött, nem vár tovább, és hivatalosan is megerősíti, hogy augusztusban tér vissza a kék sündisznó.

Augusztusban jöhet a Sonic Mania

Habár a Sega még nem erősítette meg hivatalosan a Sonic Mania megjelenési dátumát, a játék európai Steam-adatlapjára kikerült előzetesben benne felejtették a premier időpontját.