Sudden Strike 4

PC, PlayStation 4

Kiadó: Kalypso Media, Fejlesztő: Kite Games
Nagyobb csatamezőkkel és még nagyobb csatákkal tér vissza a Sudden Strike-sorozat.
Értékelés: 7.0

Sudden Strike 4 - irány Afrika!

A világháborús játékok rajongóinak most lesz csak igazán érdemes visszatérnie a magyar fejlesztésű RTS világába! Újabb kiegészítővel bővül a Sudden Strike 4, érkezik az Africa-Desert War címet viselő DLC.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Launch traileren a Sudden Strike 4

Újabb magyar fejlesztésű RTS vette be a boltokat: a második világháborús stratégiák nagy öregjét a Kite Games hozta vissza nekünk. A launch trailer szépen összefoglalja, mi vár ránk a játékban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több finomságot is hozott a lehűlés, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Össze is szedtük nektek egy szép listába, hogy mi minden közül szemezgethettek majd a következő napokban!

Így néz ki konzolon a Sudden Strike 4

Habár a sorozat eddigi darabjai kizárólag PC-re készültek el, a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4 PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az RTS három különböző kampányt kínál a második világháború csatamezőin.

Kezdetét vette a Sudden Strike 4 bétatesztje

Ha már most beruházol a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4-be, akkor egészen a megjelenésig tolhatod az RTS zárt bétáját. Ehhez jár még egy exkluzív multis térkép, és az eredeti trilógia kópiája is.

Augusztusban jön a Sudden Strike 4

Eredetileg most tavasszal kellett volna megjelennie a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4-nek, de a Kite Games és a Kalypso Media most kiadott közleménye szerint a premier augusztusra csúszik.

Sudden Strike 4 - vissza a második világháborúba

Hosszú idő után folytatódik a Sudden Strike-sorozat, és úgy fest, örülhetnek a második világháborús RTS-ek rajongói: a most kiadott gameplay trailer alapján megéri befizetni a negyedik részre.

Sudden Strike 4 - irány a csatatér!

A Kalypso Media folytatja klasszikus játékainak modern köntösbe öltöztetését, így a Sudden Strike-sorozat se kerülhette el sorsát. A háborús stratégiai játék negyedik részét a magyar székhelyű Kite Games készíti.