Echo

PC, PlayStation 4

Kiadó: Ultra Ultra, Fejlesztő: Ultra Ultra
A külső nézetes akciójátékban a saját klónjaink ellen harcolhatunk.
Értékelés: 7.5

Bezárt az Echót fejlesztő dán Ultra Ultra stúdiója

Mindössze egyetlen játék fejlesztése jutott a Koppenhágában található Ultra Ultra stúdiónak. A csapat a Twitteren osztotta meg a szomorú hírt. Az sajnos nem derült ki, mi áll a döntés hátterében.

ECHO - légy a saját magad ellensége!

Megérkezett az IO Interactive fejlesztőiből verbuvált dán Ultra Ultra első játéka, az ECHO, amiben a mesterséges intelligencia minden mozdulatunkat megjegyzi és feldolgozza. Így lényegében saját magunk ellenségeivé válunk majd.
  • Írta: Shifty
  • 6 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

GC 2017: Echo - ilyen egy teljes küldetés

Az IO Interactive-ból kivált fejlesztőkből verbuvált dán Ultra Ultra csapata most hosszabban is bemutatta közelgő lopakodós akciójátékát. Egy komplett küldetést izgulhatunk végig fejlesztői kommentárral megspékelve.

Szeptemberben jelenik meg az Echo

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a független dán Ultra Ultra stúdió első játéka, az Echo, amiről az elmúlt egy év során gyakorlatilag semmi hír nem érkezett. Ma viszont a csapat megerősítette, szeptemberben érkezik a játék.

ECHO - harc a klónjaink ellen

A dán Ultra Ultra stúdió első játéka egy meglehetősen érdekes koncepcióra épül. A hibernációból felébredt hősnőnk egy olyan helyen találja magát, ahol saját klónjaival kell szembenéznie. Mindezt TPS-nézetben, fejtörők társaságában.