Echo PC, PS4

A külső nézetes akciójátékban a saját klónjaink ellen harcolhatunk.
1557320423

Bezárt az Echót fejlesztő dán Ultra Ultra stúdiója

Mindössze egyetlen játék fejlesztése jutott a Koppenhágában található Ultra Ultra stúdiónak. A csapat a Twitteren osztotta meg a szomorú hírt. Az sajnos nem derült ki, mi áll a döntés hátterében.
1507394100

Echo teszt

En közel egy évszázadnyi mélyálomban töltött utazás után érkezik meg kiszemelt úticéljához, a Palace-hoz. Reménye szerint itt megleli a módját, hogy feltámassza egyik elvesztett szerettét, ez viszont nem lesz egy egyszerű feladat.
1505902514

ECHO - légy a saját magad ellensége!

Megérkezett az IO Interactive fejlesztőiből verbuvált dán Ultra Ultra első játéka, az ECHO, amiben a mesterséges intelligencia minden mozdulatunkat megjegyzi és feldolgozza. Így lényegében saját magunk ellenségeivé válunk majd.
1505725200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
1503129629

GC 2017: Echo - ilyen egy teljes küldetés

Az IO Interactive-ból kivált fejlesztőkből verbuvált dán Ultra Ultra csapata most hosszabban is bemutatta közelgő lopakodós akciójátékát. Egy komplett küldetést izgulhatunk végig fejlesztői kommentárral megspékelve.
1501228842

Szeptemberben jelenik meg az Echo

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a független dán Ultra Ultra stúdió első játéka, az Echo, amiről az elmúlt egy év során gyakorlatilag semmi hír nem érkezett. Ma viszont a csapat megerősítette, szeptemberben érkezik a játék.
1472655618

ECHO - harc a klónjaink ellen

A dán Ultra Ultra stúdió első játéka egy meglehetősen érdekes koncepcióra épül. A hibernációból felébredt hősnőnk egy olyan helyen találja magát, ahol saját klónjaival kell szembenéznie. Mindezt TPS-nézetben, fejtörők társaságában.