Super Mario Run

Mobil

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
iOS-exkluzív mellékágat kap a Mario-sorozat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Kevesebb mobilos játékot fejleszthet a Nintendo

Az általában megbízható információkkal rendelkező Bloomberg úgy tudja, hogy a Nintendo a jövőben kevesebb mobilos játékot fejlesztene, és inkább a Switchre fókuszálna. Legfeljebb alibimegjelenéseket látunk majd tőlük.

Szép pénzt termeltek a Nintendo mobiljátékai

A 2018-as bevételi adatok azt sugallják, hogy jól döntött a Nintendo, amikor belépett a mobiljátékok piacára. A tavalyi évben 348 millió dollárt szakított a vállalat a szegmensből - élen a Fire Emblem Heroesszal.

Mario-nap van, ünnepel a Google Maps is

Fájjon kicsit kevésbé a szombati munkanap: ma tartják a hivatalos Mario-napot, ennek apropóján pedig jópofa aprósággal lepte meg a Google a Google Maps felhasználóit.

Hivatalos: Mario újra vízvezeték-szerelő

Nem sokáig volt életművész Mario, a Nintendo egyik legsikeresebb játékhőse. A sorozat hivatalos japán weboldalán újra vízvezeték-szerelőként hivatkoznak az olasz úriemberre. Helyreállt a világ rendje!

Super Mario Run - nem felelt meg az elvárásoknak

Hiába ért el 200 millió letöltést, nem hozott annyi profitot a Super Mario Run, mint amennyire a Nintendo számított eredetileg. A cég levonta a tanulságokat, nem meglepő, hogy a mobilos Animal Crossing free-to-play lesz.

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Eddig 4,7 millió Nintendo Switch-et szállítottak le

A Nintendo közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi adatait. Ebből kiderült, hogy jól ment a kiotóiak szekere, a Nintendo Switch-et viszik, mint a cukrot, így a nyereségük is sokkal több, mint tavaly.

Alulmúlja a várakozásokat a Super Mario Run

A Nintendo elnöke szerint a Super Mario Runból származó bevétel alacsonyabb volt a vártnál. Mint ismert, csak az első négy szint ingyenes, a többi világért 10 dollárt kell fizetnünk. Erre nagyon kevés játékos szánta el magát.

Dátumot kapott az androidos Super Mario Run

Tavaly december óta érhető el iOS-re a Super Mario Run, most pedig pontos megjelenési dátumot kapott az androidos változat is. Ezzel egyidőben a 2.0-s frissítés is élesedik.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Hivatalosan is elbúcsúztatta a Wii U-t a Nintendo

Tartalmas pénzügyi jelentést tett közzé a Nintendo, a cég profitja kilőtt az elmúlt negyedévben, miután megszabadult a baseballcsapatától és a Pokémonnak is rendkívül jól ment. A Wii U katasztrofális számokkal búcsúzott.

Márciusban jön Androidra a Super Mario Run

A Nintendo egy Twitter-üzenetben erősítette meg, hogy márciusban landol Androidon a derék vízvezeték-szerelő auto-runner platformere. Napra pontos dátum még nincs, de nem maradsz le róla, ha előzetesen regisztrálsz.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Super Mario Run - inkább letöltésekben erős

A letöltések számát tekintve nagyon erős a Super Mario Run, azonban hiába jutott el rengeteg játékoshoz az auto-runner platformer, a többség nem hajlandó érte kifizetni a tíz dollárt.

Super Mario Run - éles az androidos előregisztráció

Jövőre Androidon is tiszteletét teszi a Super Mario Run, és bár pontos megjelenési dátumunk még mindig nincs, a Google alkalmazásboltjában már előregisztrálhatunk rá, így értesítést kapunk a premierről.

Super Mario Run - meglett a 40 millió letöltés

A hét eleji spekulációk után a Nintendo végre megtörte a csendet: a Super Mario Runt 40 millióan töltötték le az első négy napon. Arról még mindig nincs hír, hogy ténylegesen hány játékos költött pénzt a játékban.

Felemás eredménnyel rajtolt a Super Mario Run

A letöltések száma felülmúlta a várakozásokat, azt azonban nem tudjuk egyelőre, hogy mennyien fizették ki a 10 eurót a teljes tartalomért. Részben ettől tartanak a Nintendo befektetői is, a cég részvényei zuhanni kezdtek.

Megjelent a Super Mario Run

Végre elérhető iOS-en a Nintendo legújabb mobiljátéka, a Super Mario Run. Az elemzők hatalmas sikerre számítanak: már az első hónapban meglehet a 30 millió letöltés, és akár 60 millió dollárt is kaszálhatnak a kiotóiak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már jóval kevesebb az érdekes megjelenés, mint a korábbiakban, azonban így is érdemes körbenézni a digitális játéküzletek kínálatában. Moziba egyenesen pedig muszáj lesz menni, hiszen jön az új Star Wars!

Csak internettel játszható a Super Mario Run

Habár a Super Mario Run alapvetően az egyjátékos módra épít, a játékot csak és kizárólag aktív internetkapcsolat mellett játszhatjuk majd. A Nintendo biztonsági okokból döntött így.

Akcióban az új Zelda és a Super Mario Run

Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett az amerikai Nintendo vezére, Reggie Fils-Aimé és Shigeru Miyamoto, akik természetesen nem érkeztek üres kézzel. Az új Zeldát, a Nintendo Switchet és a Super Mario Runt is magukkal vitték.