Crucible PC

A játékosok a túlélésért harcolnak egy ellenséges, idegen világban.
1602518400

Lehúzza a rolót a Crucible

Az Amazon bejelentette, hogy alig öt hónappal a megjelenése után lehúzza a rolót a Crucible nevű lövöldéje. A fejlesztőket a New Worldhöz és más projekthez csoportosítják át.
1593597600

Crucible - vissza a tervezőasztalhoz

Nem hozott túl nagy sikert az Amazon csapatalapú lövöldéje, fogalmazhatunk úgy is, hogy óriási bukás lett. A fejlesztők szerencsére még nem adják fel a dolgot: hiába jelent meg a játék, újra zárt bétába teszik azt, hogy megkezdődhessen az átalakítás.
1592417880

Crucible teszt

„Jótól lopni nem szégyen” – tartja a mondás, ezt az Amazon pedig annyira komolyan vette, hogy felcsapta az elmúlt éveket bemutató videojátékos enciklopédiát, és rábökött pár már letűnt címre, hogy azokból készíttessen egy „tökéletes” koktélt.
1591444800

Megválik két játékmódjától a Crucible

Az Amazon ingyenesen játszható csapatalapú lövöldéje, a Crucible alig néhány hete jelent meg, de máris hatalmas változtatásokon esik át. A három játékmódból kettőt kukáznak a fejlesztők, ezzel fókuszálva a játék fejlődésének irányát.
1589349600

Vegyük szemügyre a Crucible játékmódjait!

A csapatalapú shooterek legújabb versenyzője, a free-to-play Crucible hamarosan elérhetővé válik. A fejlesztők, hogy megismertessék velünk a játékmódokat, három rövid, magyarázó jellegű videót tettek közzé.
1588744800

Másfél hét, és startol a Crucible

Május 20-án indul el az Amazon csapatalapú lövöldözős játéka, a Crucible, amely néhány mechanikát a MOBA-któl kölcsönöz. Tíz hőssel és három, merőben eltérő játékmóddal nyit ez a free-to-play cím.
1585927800

Csúszhat az Amazon felhőalapú játékszolgáltatása

A New York Times külön cikket szentelt az Amazon játékipari törekvéseinek, amelyből két fontos információt is megtudtunk: májusban jelenhet meg a cég multis lövöldéje, a saját felhőalapú játékszolgáltatása azonban átcsúszhat jövőre.
1574413228

Az Amazon jövőre indítja a Stadia-szerű platformját?

Az év elején már felröppent a pletyka, miszerint az Amazon is csatlakozik a játékstreaming szolgáltatók közé, de azóta konkrétumok nem érkeztek az online áruházlánc terveiről. A CNET szerint azonban jövőre indulhat a szolgáltatás.
1560614400

Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél

Amíg a gamer világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.
1475253015

Három játékot jelentett be az Amazon Game Studios

Régóta tudjuk, hogy a webáruház játékkiadással is kacérkodik. A TwitchCon 2016 alkalmával végre lelepleződött a játékos divízió első három fejlesztése, a Breakaway, a New World és a Crucible.