Hello Neighbor

PC, Xbox One

Kiadó: TinyBuild, Fejlesztő: Dynamic Pixels
Betörhetünk a szomszéd kurafi házába, hogy ott sötét titkok után kutassunk. Persze a fickó idő előtt megjelenik.
Értékelés: 4.0

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Íme, a PlayStation Now júliusi kínálata

Menetrendszerűen megosztotta a Sony, hogy melyik játékokkal bővíti a PlayStation Now kínálatát ebben a hónapban. Lesz itt bujkálás a szomszéd elől, nagyobbnál nagyobb pofonok és hackerkedés is.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hoz meglepetést július utolsó hete sem: ezúttal sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, igaz, az ínyenceknek lesz miből válogatniuk a következő napokban is.

Frissítve: Regény a Hello Neighbor előzményeivel

Habár a tinyBuild játéka nem sikerült éppen a legjobban, a készítők kiállnak mellette, és a még fejlesztés alatt álló portok mellett egy előzményregényt is kiadnak szeptemberben.

Hat játékát költözteti Switch-re a tinyBuild

Egy rövid stream keretei között jelentette be a tinyBuild, hogy hat játékát költözteti majd át hamarosan a Nintendo Switch-re. Többek között a Hello Neighbor és a Party Hard is tiszteletét teszi a hibridkonzolon.

Hello Neighbor - Switch-re és PS4-re is?

Ugyan a Hello Neighbor nem hagyott bennünk maradandó élményeket, úgy néz ki, a Dynamic Pixel csapata Nintendo Switch-re és PlayStation 4-re is elhozza a lopakodós címet. Legalábbis a korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint.

Hello Neighbor - holnap indul a szomszédolás

A Dynamic Pixels csapata több év fárasztó munka után holnap végre kiadja a Hello Neighbor végleges verzióját. Az első alfaverzió még 2015-ben látta meg a napvilágot, azóta rengeteget fejlődött a program.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Hello Neighbor - trailer halloweenre

Idén télen újabb rémisztő kalanddal lehetünk gazdagabbak, amikor is a szomszédunk házában tett kirándulás rémálommá válik. Igen, a Hello Neighborról van szó, amely most újabb félelmetes trailert kapott.

Hello Neighbor - van itthon valaki?

Zajlik az idei PAX West, ahol az IGN az Alien: Isolation hangulatát megidéző Hello Neighborral is futott egy negyedórás próbakört. A szomszéd ugyan nem egy xenomorf, de így is eléggé ijesztő.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

Decemberre csúszik a Hello Neighbor

A hónap végén jelent volna meg a játék végleges változata, azonban a fejlesztőknek az utolsó pillanatban sikerült kiszúrniuk magukkal: egy engine-frissítés nagy adag javítanivalót hozott.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

E3 2017: Hello Neighbor - itt az expós trailer

A Dynamic Pixel csapata a hét elején megígérte, hogy egy új előzetest adnak ki az Los Angeles-i rendezvény apropóján. A srácok állták a szavukat, és emellett az is kiderült, hogy a túlélőjátékuk támogatja az Xbox One X-et is.

E3 2017: Ma élesedik a Hello Neighbor bétája

A TinyBuild csapata megerősítette, hogy ma este élesedik a Hello Neighbor bétaverziója. Az új változatban frissül a mesterséges intelligencia, illetve a gonosz szomszéd háza is. Teasert mutatunk a teljes trailer előtt.

A nyár végén érkezik a Hello Neighbor

A Dynamic Pixels alkotása egy lopakodós horrorjáték, melyben a szomszéd pali házába kell betörnünk, hogy kiderítsük, milyen titkok rejtőznek a pincében. Persze az öregúr nem hagyja, hogy csak úgy ki-be sétáljunk, vadászik ránk.

Hello Neighbor - mi rejtőzik a pincében?

A Tiny Build játékában a szomszédunk házába kell betörnünk azért, hogy fényt derítsünk a furcsán viselkedő öregúr piszkos titkaira. A ház legalsó szintjén válogatott szörnyűségek várnak ránk, a kurafi pedig a nyakunkban lohol.

Hello Neighbor - betörés a szomszéd házába

A független Tiny Build bemutatta legújabb játékát, amely egy betörőszimulátor lesz. Külvárosban élő hősünk kissé paranoiás, fejébe vette, hogy a szomszédjával nincs rendben valami, így aztán bizonyítékot gyűjt. Nem kellene.
  • Írta: zoenn
  • 4 komment