Marvel vs. Capcom: Infinite

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Negyedik alkalommal is Marvel vs. Capcom: az új rész a képregénygyáros filmes univerzumából táplálkozik leginkább.
Értékelés: 7.5

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

4,8 millió példánynál jár a Resident Evil 7

Hiába került a boltokba a Gold Edition, a Resident Evil 7-ből alig 800 ezer kópiát passzoltak el október óta. Megérkezett a Capcom legfrissebb üzleti jelentése, ami kiderült, hogy az új Marvel vs Capcom sem szerepelt jól.

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

Black Panther és Sigma az új Marvel vs. Capcomban

A hónap közepén indul be a DLC-gépezet, Black Panther és Sigma lesz az első két olyan hős, akikkel tovább bővül a Marvel vs. Capcom: Infinite karakterfelhozatala. Most egy új videóban csapnak össze az új arcok.

Marvel vs. Capcom - így küzd Monster Hunter

Két napja vásárolható meg a Marvel vs. Capcom: Infinite, így a verekedős címek szerelmesei már le is csaphattak rá. Már az első DLC is lelepleződött, amely Monster Hunterrel érkezik többek között.
 • Írta: gabeee
 • 0 komment

Launch traileren a Marvel vs. Capcom: Infinite

Tegnap óta vásárolható meg a Marvel vs. Capcom-sorozat legújabb felvonása, a megjelenés apropóján pedig a launch trailert is kiadták a készítők. Nem túl biztató a helyzet: Ultron Sigmát meg kell állítani!
 • Írta: fojesz
 • 0 komment

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több hős várható

Ma jelenik meg Marvel vs. Capcom: Infinite, amely a képregényes és a videojátékos univerzum karaktereit hozzá össze egy közös bunyóra. A Capcom szerint a jövőben is el leszünk látva új karakterekkel.
 • Írta: zoenn
 • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
 • Írta: fojesz
 • 0 komment

Oktatóvideók a Marvel vs. Capcom: Infinite-hez

A Capcom ma kegyes volt hozzánk, hiszen fél tucat olyan oktatóvideót tett közzé, amelyekkel X, Morrigan, Ryu, Iron Man, Captain America és Captain Marvel jellegzetességit tanulhatjuk ki. Hasznos kedvcsinálók!
 • Írta: zoenn
 • 1 komment

Ezek a Marvel vs. Capcom: Infinite előrendelői extrái

Új videóban leplezte le a Capcom, hogy milyen bónuszok ütik a játékot előrendelők markát. Az előjegyzés már elindult, és a megjelenés sincsen messze - itt van hozzá egy kis kedvcsináló!
 • Írta: gabeee
 • 1 komment

GC 2017: Marvel vs. Capcom: Infinite előzetes

A Marvel vs. Capcom: Infinite sem hagyta ki a kölni rendezvényt, ezúttal négy új hős mutatkozott be a crossoverben: itt lesz Jedah, Dormammu, Ghost Rider és Firebrand is. A srácok egy friss trailerben köszönnek be.

GC 2017: Marvel vs. Capcom - bízol Thanosban?

Hangulatos sztoritrailer társaságában erősítette meg a Capcom, hogy milyen játékmódokkal találkozhatunk majd a Marvel vs. Capcom: Infinite-ben, emellett újabb négy karakterről hullott le a lepel.
 • Írta: fojesz
 • 1 komment

Marvel vs. Capcom: Infinite - TV-reklám érkezett

A Capcom gondolt egyet, és TV-reklám formájában juttat el hozzánk újabb információkat a Marvel vs. Capcom: Infinte című verekedős játékáról. Egészen pontosan először a japán rajongókhoz.
 • Írta: gabeee
 • 0 komment

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több karakter

Nem maradt ki a Comic-Conról a Marvel vs. Capcom: Infinite. A legújabb előzetes négy további játszható karaktert erősített meg: itt lesz nekünk Spider-Man, a Resident Evil Nemezise, Frank West a Dead Risingból és Mike Haggar is.

Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.

E3 2017: Demót kapott a Marvel vs. Capcom Infinite

A Marvel vs. Capcom Infinite is kapott egy újabb történetet bemutató ízelítőt, ráadásul a Sony azt is megerősítette, hogy a mai naptól már tölthető a sztorimód apró szeletét bemutató demó is.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

Közel teljes az új Marvel vs. Capcom karakterlistája

A Capcom ugyan még adós a hivatalos megerősítéssel, de egy, a Marvel vs. Capcom-ügyekben mindig jól értesült NeoGAF-júzernek hála szinte a teljes karakterfelhozatalt ismerjük már.