Stardew Valley

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A földművelős szerepjáték hamarosan konzolokon is tiszteletét teszi.
Értékelés: Nincs még értékelve

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Társasként tért vissza a Stardew Valley

Ha több száz óra után ráuntatok a virtuális kertészkedésre, akkor van egy jó hírünk: a nappali asztalán is folytathatjátok a farmotok kicicomázását! Két év titkos fejlesztés után megjelent a Stardew Valley: The Board Game.

Hatalmasat frissült a Stardew Valley

A korábban belengetett osztottképernyős többjátékos mód megérkezett a Stardew Valley-be, de mellé is kaptunk bőven felfedeznivalót: egyebek mellett egy vadonatúj szigetet, saját dungeonnel és még több titokkal.

Stardew Valley - jön az osztott képernyős mód

Eric Barone, a Stardew Valley atyja jelenleg két új játékon dolgozik, de van ideje arra is, hogy újabb frissítésekkel foltozgassa az első szerelemprojektjét is. A következő update bevezeti a négyfős split-screent.

Két új játékon dolgozik a Stardew Valley alkotója

Korábban is érkeztek hírfoszlányok, miszerint Eric Barone, a Stardew Valley megálmodója új játékon dolgozik. Most a fejlesztő megerősítette: két projekt is készülőben van, melyek közül az egyik a Stardew Valley világában játszódik.

Több mint 10 millió lakosa van Stardew Valley-nek

A négy évvel ezelőtti premierkor talán még maga az alkotó, Eric Barone sem sejtette, hogy egyszemélyes fejlesztése, a Stardew Valley ekkora siker lesz. A tízmillió játékos komoly eredmény, gratulálunk hozzá!

Teslákra költözik a Stardew Valley

Ideje lassan önálló videojátékos platformként tekintenünk a Tesla autóira? A Cuphead után a Stardew Valley is játszhatóvá válik az önvezető elektromos kocsik saját szoftverén, hála a legújabb, ünnepi frissítésnek.

Magyar nyelvvel frissült a Stardew Valley

A hétköznapi rohanás közepette néha érdemes csak egy kicsit hátra dőlni, lazítani és körülnézni a szomszédságban, vagy a veteményesben. A Stardew Valley új frissítésének hála mostantól ezt magyar nyelven is megtehetjük.

Mobilokra is megjelenik a Stardew Valley

A népszerű farmszimulátor még ebben a hónapban beveszi az iOS-t, később viszont Androidra is befut. A portot a londoni The Secret Police csapata készíti el, átszabott kezelőfelülettel és érintőképernyős irányítással vértezik fel azt.

Stardew Valley - augusztusban jön a multiplayer

Eredetileg az év első negyedévében kellett volna megjelennie, de végül kicsit megcsúszott a Stardew Valley régóta ígért egyik nagy újdonságának, a multiplayer módnak a premierje. Augusztusban vége a várakozásnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Multiplayer móddal erősít a Stardew Valley

Eric "ConcernedApe" Barone, a Stardew Valley alkotója a Twitteren jelentette be, hogy az év első negyedében egy hatalmas frissítést kap a játék, aminek keretein belül négyfős LAN-támogatással és online multiplayer móddal erősít a játék.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.

A héten érkezik Switch-re a Stardew Valley

Az indie játékokat kedvelő Switch-tulajok örülhetnek a héten, több nagy sikerű fejlesztés is a héten kapja meg a várva-várt átiratát a hibridkonzolra. Meglepetésre a Stardew Valley is felsorakozott a premierek közé.

Idén 64 indie játék jön Nintendo Switchre

A kiotói cég teljes vállszélességgel kiáll a független alkotások mellett, 2017-ben egy rakás indie cím érkezik az új konzolra - köztük egy rakás exkluzív. Jön a SteamWorld Dig 2, a Runner3 és a Retro City Rampage folytatása is.

Dobozos formában is jön a Stardew Valley

Olyan nagy sikere van a Chucklefish Games retro grafikával operáló farmerszimulátorának, hogy lemezes formában is kiadják április közepén. Ez lesz a Collector's Edition.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már jóval kevesebb az érdekes megjelenés, mint a korábbiakban, azonban így is érdemes körbenézni a digitális játéküzletek kínálatában. Moziba egyenesen pedig muszáj lesz menni, hiszen jön az új Star Wars!

Dátumot kapott a konzolos Stardew Valley

A játék hivatalos oldalán jelentette be a ConcernedApe, hogy az év elején PC-n óriási sikert aratott Stardew Valley korábban beharangozott konzolos változatai december közepén kerülnek boltokba.