Dauntless

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Phoenix Labs, Fejlesztő: Phoenix Labs
BioWare- és Blizzard-veteránokból álló csapat akció-RPG-je, teljes cross-play támogatással.
Értékelés: 8.0

Arénaharcokat hoz a Dauntless új kiegészítője

A Call of the Void nevű kiegészítővel bővül a Dauntless free-to-play világa. A sötétség erősíti meg a legyőzendő behemótokat, amelyekkel sorban kell megvívnunk az új, Escalationnek keresztelt játékmódban.

A Dauntless frissítése elvisz a vulkánok földjére

A tavaly ősszel debütált free-to-play fantasy RPG új frissítést kapott, mely a Scorched Earth címet viseli. Lássuk, milyen újdonságokat tartogat a szörnyvadászok számára!

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Megérkezett a Dauntless első expanziója

A Phoenix Labs szörnyvadászós játéka elhagyta a korai hozzáférés stádiumát, a hivatalos megjelenéssel pedig magával hozott egy jókora frissítést is. Lássuk, hogy mit ígér az Aether Unbound!
  • Írta: szlav
  • 0 komment

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Dauntless

Bő egy hét telt el a cross-play vadászattal kecsegtető Dauntless megjelenése óta, és az eddigiek alapján remekül rajtolt el a játék: olyannyira, hogy sikeresen át is lépte a 6 millió letöltést.

Tovább menetel előre a Dauntless

Néhány nap alatt hatalmas siker lett a Phoenix Labs free-to-play címe, amellyel már több mint ötmillió játékos nyomul. A behemótok fenyegetése nem csökkent, de szerencsére van elég vadász, aki szembeszáll velük.

Remekül rajtolt a Dauntless

Úgy fest, hogy hatalmas durranás lett a Dauntless, mivel a Phoenix Labs hivatalos bejelentése szerint a free-to-play szörnyvadászos játék alig 24 óra leforgása alatt több mint félmillió játékost kalauzolt el a Shattered Isles világába.

Dauntless - közös játék minden platformon

A Monster Hunterre hajazó free-to-play akciójáték sok tekintetben mérföldkő, hiszen ritka, hogy PC-n, Xbox One-on, de főleg PS4-en is cross-play lehetőségnek örülhetnek a játékosok.

Jövő héten jelenik meg a Dauntless

A Phoenix Labs bejelentette, hogy a Monster Hunter-sorozatra hajazó első játékuk, a free-to-play Dauntless a jövő héten jelenik meg. A PC-s változat az Epic Games Store-on keresztül lesz csak elérhető.

Az Epic Games Store-ba költözik a Dauntless is

A Phoenix Labs online szörnyvadászós játéka hamarosan elhagyja a saját launcherét. A fejlesztők az egyre csak feltörekvő Epic Store mellett tették le a voksukat, ide költöztetik majd a már meglévő játékosokat is.

TGA 2018: Konzolokra is befut a Dauntless

Ugyan a Monster Huntert idéző szörnyvadászós anyag jelenleg csak PC-re érhető el, a Phoenix Labs csapata bejelentette, hogy jövő áprilisban Xbox One-ra, PS4-re és Switchre befut. A cross-play is élni fog.

E3 2018: Dauntless - új fegyver, új behemót

Lassan két hete ingyenesen elérhető midnenki számára a Phoenix Labs Monster Hunter-szerű akciójátéka. Nemsokára egy jókora tartalmi frissítésre készülhetnek a slayerek, amely egy új szörnyet és egy hatodik fegyvertípust hoz majd.

Elstartolt a Dauntless nyílt bétatesztje PC-n

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó akció-szerepjátékát már minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n. A Dauntless nyílt bétája kezdetét vette, és a végleges verzió megjelenéséig játszható marad.

Dauntless - a jövő hónapban nyílt bétateszt

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó szerepjátékát hamarosan minden PC-s érdeklődő kipróbálhatja. Május végén indul a Dauntless nyílt bétatesztje, amelyben a behemótoknak keresztelt szörnyeket kell levadásznunk.

Masszív Dauntless-frissítés érkezik

Az augusztusban debütáló Early Access meglehetősen vérszegény volt tartalmilag. Eddig. A Phoenix Labs több fronton is újítást ígér a december 8-án érkező patch-ben a fegyverektől kezdve, a szörnyeken át, a crafting-rendszerig bezárólag.
  • Írta: bobzenub
  • 0 komment

Elindult a Dauntless zárt bétatesztje

Ha megvásároltad a Founder's Packok egyikét, akkor már kipróbálhatod a Dauntless bétaverzióját. A Phoenix Labs akció-RPG-je a tesztidőszak alatt is folyamatosan frissülni fog új fegyverekkel, szörnyekkel és felszerelésekkel.

E3 2017: Dauntless - hamarosan itt a korai verzió

A Phoenix Labs szerint augusztusban végre kipróbálhatjuk a kooperatív akció-RPG-jüket. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: a korai verzióra csak a 80 dolláros Founder's Edition tulajdonosai jutnak be garantáltan.

Dauntless - egy legenda születése

Új előzetes érkezett a Phoenix Labs Monster Hunter-szerű játékához, a Dauntlesshez. A trailerben az alapokkal ismerkedhetünk meg, valamint először nézhetjük meg Ramsgate városát és a negyedik fegyverosztályt.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Dauntless - behemót lényeket ölnek a trailerben

A Phoenix Labs kooperatív akcióra épülő szerepjátéka leginkább a Monster Hunter-sorozatra hajaz. A PAX Eastre időzített előzetesben óriási lényeket hánynak kardélre a hősök, akik csak csapatmunkával érvényesülhetnek.