Monster Madness: Battle for Suburbia

Akció
Kiadó: SouthPeak Interactive, Fejlesztő: Artifical Studios
Izgalmas akciójáték PC-re, PS3-ra és X360-ra szép grafikával, s nagyszerű grafikával felvértezve.

Csütörtök esti galériafrissítés

Újra jelentkezünk galériafrissítéssel, ezúttal olyan címek társaságában, mint a Killzone 2, a Sacred 2: Fallen Angel, a Saints Row 2 vagy a Wii Music.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen langyosnak ígérkezik ez a hét, hiszen komolyabb játék megjelenése nem is várható ezúttal. Persze a DS-es Race Driver: Grid érdekelhet pár embert...

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

PlayStation 3-ra is jön a Monster Madness

Nem igazán vált kedvencünkké a Monster Madness: Battle for Suburbia, a készítőket azonban ez nem akadályozza meg, hogy PS3-ra is kidobják játékukat.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista: a héten érkezik többek között a Shadowrun, a Monster Madness, a Surf's Up és a Wii-s Mortal Kombat!

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Letölthető a Monster Madness demója

Megérkezett az Unreal Engine 3 által hajtott Monster Madness: Battle for Suburbia Xbox 360-as verziójának kipróbálható változata.

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Április 3-án jelenik meg a Monster Madness

Fény derült a PC-re és X360-ra készülő Monster Madness: Battle for Suburbia végleges megjelenési dátumára. A játék április harmadikán kerül boltokba.

Februárban érkezik a Monster Madness

A játék kiadójaként a SouthPeak Interactive bejelentette, hogy szörnyírtós TPS-ük, a Monster Madness jövő februárban jelenik meg PC-re, X360-ra és PS3-ra.

Monster Madness - szörnyírtás felsőfokon

Őrült szörnyhentelős játék van készülőben az Artifical háza-táján. A Monster Madness-ben a legkülönfélébb démoni lények ellen kell felvennünk a harcot...