Astroneer PC, XBOXONE

Túlélés és terraformálás egy bolygókkal teletömött univerzumban.
1698843600

A Devolver Digital felvásárolta az Astroneer fejlesztőit

Nem meglepő, viszont annál örömteljesebb hír, hogy a sokak által szeretett kiadó, a Devolver Digital felvásárolta a System Era Softworks-öt, akiknek az Astroneert is köszönhetjük. A két cég évek óta dolgozik együtt barátságos viszonyban, most viszont már családtagnak is mondhatják egymást.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1641798000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!
1628707080

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1551963000

Astroneer teszt

Két év fejlesztgetés után idén februárban futott be a System Era Softworks első játéka, az Astroneer. A nyersanyaggyűjtős-bázisépítős játék inkább a nyugodtabb kalandokra vágyókat próbálja megcélozni.
1549557040

Megkapta a felszállási engedélyt az Astroneer

Két év korai hozzáférés után befutott az Astroneer végleges változata PC-n és Xbox One-on. A játékban egy hatalmas univerzumot fedezhetünk fel, kolonizálhatjuk a bolygókat egyedül, vagy társainkkal közösen.
1549292400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.
1542279642

Februárban érkezik a végleges Astroneer

Az űrfelfedezős cím már két éve van korai hozzáférésű státuszban a Steamen, de az Era Softworks bejelentette, hogy jövő februárban érkezik az 1.0-s változat PC-re és Xbox One-ra is. Ennek örömére vadiúj előzetest kaptunk.
1481533226

Astroneer - ha csalódtál a No Man's Skyban

Az űr felfedezésére és túlélésre épülő Astroneer sokban hasonlít a No Man's Skyra, elvégre itt is ugyanazt kell csinálni, mint a Hello Games játékában. Reméljük, ezúttal élvezetesebb lesz az összkép!