The Banner Saga 3

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Versus Evil, Fejlesztő: Stoic
A körökre osztott trilógia záróakkordja.
Értékelés: 8.0

Újabb játékok landolnak az Xbox Game Passben

Július második felében sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői, a PC-sek és az xboxosok is négy-négy játéknak örülhetnek majd a következő hetekben.

The Banner Saga - rajzfilmként térhet vissza?

Idén nyáron véget ért a The Banner Saga. A trilógia lezárása után méltán kérdezhetik a rajongók: innen hova tovább? A Stoic Studio fejese szerint nem lehetetlen, hogy animációs sorozatként térjen vissza a széria.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Launch traileren a The Banner Saga 3

Megjelent a The Banner Saga harmadik, a trilógiát lezáró epizódja. Látogassunk el tehát ismét a Stoic gyönyörű, kézzel rajzolt világába, mely az északi mitológia motívumait a Trónok harca epikus történetvezetésével vegyíti.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hoz meglepetést július utolsó hete sem: ezúttal sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, igaz, az ínyenceknek lesz miből válogatniuk a következő napokban is.

Terítéken a The Banner Saga 3 zenéje

Már csupán napok választanak el minket a The Banner Saga-trilógia befejező epizódjának megjelenésétől. A vikinges taktikai RPG rusztikus hangulatát a gyönyörű rajzok mellett mindig is a zene adta - ebbe hallgathatunk bele mélyebben.

The Banner Saga 3 - készítsd el a saját trailered!

A hónap végén lezárul a The Banner Saga-trilógia, a játék készítői pedig egy egészen különleges versenyt hirdettek ki. A felhívás egy trailer elkészítésére ösztönzi a játékosokat, a nyertes markát pedig busás pénzjutalom üti majd.

The Banner Saga 3 - sztoritrailer érkezett

2014-ben jelent meg a The Banner Saga első része, ami az izgalmas és varázslatos történetét tökéletesen ötvözte a skandináv mitológia világával. Nem csoda, hogy a játék hamar népszerűvé vált, olyannyira, hogy máris jön a harmadik rész.

Dátumot kapott a The Banner Saga 3

Idén júliusban végre trilógiává bővül a Stoic 2014-ben indult sorozata. A körökre osztott RPG-ben egy viking klán túlélésért vívott harcát élhetjük át, az epikus történet pár hónapon belül lezárul.

The Banner Saga 3 - az első 31 perc

Kiadós gameplay videó érkezett a The Banner Saga harmadik részéhez, amely a játék első harmincegy percét mutatja be nekünk. Lesz itt minden: döntési helyzetek, körökre osztott harc, és Juno is bemutatkozik, mint játszható karakter.

Idén is rágyúr az indie címekre a Nintendo Switch

Tegnap este lezajlott a legutóbbi Nintendo Direct, amely teljes egészében a Switch közelgő indie játékkínálatára koncentrált. A hibridkonzolra költözik a Mark of the Ninja, a Lumines és a The Banner Saga-trilógia is.

The Banner Saga 3 - beköszön a Hollók vezetője

Míg a The Banner Saga 3 nyári premierjére várunk, egy új trailerrel csillapíthatjuk sóvárgásunkat. A videó a zsoldos Raven klán vezérére, Bolverkre koncentrál, aki már a második részben is játszható karakter volt.

Korábban érkezik a The Banner Saga 3

Eredetileg csak az év végén bővült volna tovább a viking mitológiára építkező, kézzel rajzolt The Banner Saga, de a játékot fejlesztő Stoic csapata nemrég megerősítette, előbb érkezik a harmadik rész.

Elindult a The Banner Saga 3 adománygyűjtése

A viking kultúrából nagy kanállal merítő körökre osztott stratégia trilógiává bővül - legalábbis, ha a frissen elstartolt Kickstarter-kampány sikeres lesz. A Stoic mindig is három részben gondolkodott, segítsünk nekik!