Marvel's Avengers

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Crystal Dynamics
Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
Értékelés: 7.0

Frissült a Marvel's Avengers roadmapje

A War for Wakanda érkezésével végére értünk a korábbi roadmapnek, így illő volt, hogy a fejlesztők frissítsék azt. Az új menetrenden már az év végéig látunk, és a PlayStation-exkluzív Pókember is szerepel rajta.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Brit toplista: Minecraft a csúcson

Viszonylag csöndes hetet tudhat maga mögött a brit dobozos játékpiac, ez pedig főleg a Nintendo Switchre kiadott játékoknak kedvezett. Közülük is a folyton a top 10-ben ólálkodó Minecraft vitte el az aranyat.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

Marvel's Avengers - mire képes a Fekete Párduc?

Ma a Marvel's Avengers szuperhőscsapata kiegészül a Fekete Párduccal, és ezt megelőlegezendő befutott tegnap a Crystal Dynamics War Table-adása is, benne mindennel, amit a War for Wakanda DLC-ről tudni érdemes.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

Marvel's Avengers - még idén befut Pókember

Az indulása óta több hős is csatlakozott már a Marvel's Avengers felhozatalához (Fekete Párduc a héten teszi ezt meg), de a korán belengetett Pókemberről régóta semmi hír. A Crystal Dynamics mindenkit megnyugtat: még idén megérkezik.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Marvel's Avengers - apák és fiaik

Már nem kell sokat várnunk T'Challa és Ulysses Klaue összecsapására. Addig is új sztorielőzetessel jelentkezett a Marvel's Avengers, melyben a legújabb ingyenes tartalmi bővítményt, a War for Wakandát ismerhetjük meg közelebből.

Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 2021

A nagyobb játékpremierek hiányában ismét aranyéremmel zárta a hetet az F1 2021 az Egyesült Királyságban. A Codemasters fejlesztése zsinórban harmadjára végzett az élen, de a dobogón más sportágak is képviseltették magukat.

Marvel's Avengers - T'Chaka gyermekei

Nem kell már sokat várnunk a Marvel's Avengers legújabb ingyenes kiegészítőjére, melyben végre felhúzhatjuk a Fekete Párduc maskaráját, hogy megvédjük Wakandát. A legújabb kedvcsináló a történet főbb karaktereit ismerteti.

Marvel's Avengers - Wakanda, jövünk!

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Avengers következő nagyobb ingyenes frissítése, amely Wakandába kalauzolja el a játékosokat a Fekete Párduccal a főszerepben.

Ingyenes hétvégét tart a Marvel's Avengers

A Bosszúállók legutóbbi digitális kalandja, amelyet a Crystal Dynamics dirigált, ugyan nem sült el a legjobban, de ha eddig csak az ára tartott vissza a kipróbálásától, akkor a jövő hét végén szerencséd lesz.

Christopher Judge a videojátékos Fekete Párduc

Az Entertainment Weekly anyagából derült ki, hogy a 2018-as God of War Kratosa, Christopher Judge szólaltatja majd meg a Fekete Párducot a Marvel's Avengers augusztusi kiegészítőjében.

Marvel's Avengers - az új patch doxolhat bennünket

Amikor már azt hittük, hogy véget ér a Marvel's Avengerst övező negatív hangulat, akkor befutott a játék legújabb frissítése. Ha nem vigyázunk, akkor a játék ország-világ elé kürtölheti az IP-címünket.

E3 2021: Ezeket tartogatta még a Square Enix

A nagyobb Square Enix-bejelentések mellett volt néhány kisebb is, amelyek többnyire a különböző mobilos játékokat érintették. Jön új Hitman Sniper, ünnepel a Final Fantasy: Brave Exvius, és a Marvel's Avengers új DLC-je is közeleg.

E3 2021: Nézd vissza a Square Enix műsorát!

A Microsoft és a Bethesda bemutatóját követően azonnal kezdődik a Square Enix Presents következő adása, amelyben többek között a PlatinumGames új játékáról, a Babylon's Fallról is szó esik majd.

E3 2021: Újra megmutatja magát a Babylon's Fall

A Square Enix elárult pár előzetes részletet az E3 apropóján tartott streamjéről, így többek között azt is elhintette, hogy a PlatinumGames új fejlesztése, a rég nem látott Babylon's Fall is megmutatja magát a műsorban.

Új stúdiót nyitott a Crystal Dynamics

Habár a Crystal Dynamics legutóbbi alkotása, a Marvel's Avengers nem sikerült kimondottan fényesen, a stúdió mégis szélesebbre tárja a szárnyait. Crystal Southwest néven nyit új irodát a vállalat.

Rekordbevétellel zárta az évet a Square Enix

Közzétette az aktuális éves üzleti jelentését a Square Enix, amiből kiderült, hogy mind a Final Fantasy VII Remake, mind a Marvel's Avengers olyan jól hozott a cég konyhájára, hogy ennek köszönhetően rekordbevételt könyvelhettek el az idén.

Visszatért a Naughty Doghoz az Avengers fejese

Úgy tűnik, Shaun Escayg nem sokáig bírta a Crystal Dynamicsnál. A Marvel's Avengers kreatív igazgatója korábban az Uncharted- és a The Last of Us-szérián is dolgozott, így a Naughty Dog tárt karokkal várta vissza őt.

Erős a PlayStation Now áprilisi felhozatala

Nem aprózza el az áprilisi játékait a PlayStation Now. A Sony előfizetéses szolgáltatása két jókora AAA-kategóriás, kooperatív játékra kihegyezett címmel és egy kiváló indie játékkal bővíti a kínálatát.

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!