GreedFall

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Focus Home Interactive, Fejlesztő: Spiders
A Spiders új RPG-je egy olyan szigetre kalauzol el minket, amely a 17. század Európáját idézi. A barokk stílus mágiával és szörnyekkel keveredik.
Értékelés: 7.0

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen indítja az új évet a Sony a PlayStation Plus aktuális felhozatalával, hiszen a PlayStation 5-tulajok ezúttal is három játékkal bővíthetik a gyűjteményüket, de PS4-en is két remek játék üti majd az előfizetők markát.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

GreedFall - új tartalmak és next-gen frissítés

Az új konzolgenerációban is lesz rá okunk, hogy visszatérjünk Teer Fradee misztikus szigetére, ugyanis a Spiders csapata Xbox Series X-re és PlayStation 5-re optimalizálja az alkotását. Ezen felül pedig új kalandok is várnak majd ránk.

Íme, a PlayStation Now augusztusi kínálata

Egyelőre a Sonynak nincsenek olyan ambiciózus tervei a PlayStation Now streamingszolgáltatásával, mint a konkurenciának a sajátjával, de azért ők is lelkesen bővítik hónapról hónapra a kínálatban szereplő játékokat.

GreedFall - túl az egymillión

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a tavaly megjelent RPG, a GreedFall, ugyanis a Spiders fejlesztőstúdió játékának az eladásai átlépték az egymilliós határt. A készítők Twitteren mondtak egy rövid köszönetet ezért a rajongóiknak.

Komoly sikereket ért el a Focus Home Interactive

Mind a GreedFall, mind pedig az A Plague Tale: Innocence remekül kapta el a rajtot, így nem csoda, hogy a kiadó is kiemelkedően jól teljesített az elmúlt félév során, és 80 százalékkal múlta felül az előző évi eredményeit.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

GreedFall - befutott a gépigény és az utolsó trailer

Jövő héten befut a GreedFall végleges változata, így a Focus Home Interactive és a Spiders végre lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos gépigényéről. Ráadásnak befutott az utolsó vásárlócsalogató előzetes is.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

GreedFall - nézzünk bele a játékmenetbe!

Közeleg a szeptember, így hamarosan megkezdődik az őszi játéközön. Nincs már messze a GreedFall megjelenése sem, ideje tehát, hogy alaposabban szemügyre vegyük a játékmenetet is!

GC 2019: Izgalmas felfedezés a GreedFall világában

Ugyan kaptunk már egy összefoglaló videót a GreedFallról, ami a játékmenet főbb aspektusait részletezei, de most azt is megnézhetjük, hogy mindez hogyan működik a valóságban. Lesz itt harc és felfedezés is.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

GC 2019: GreedFall - ilyen egy illusztris társaság

A Gamescom apropóján új előzetest kaptunk a Spiders szeptemberben megjelenő szerepjátékához, a GreedFallhoz. A trailerben azok a karakterek kapják a főszerepet, akiket felfogadhatunk magunk mellé kísérőnek.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

GreedFall - összefoglaló videón a játékmenet

A Spiders és a Focus Home Interactive kiadott egy közel négyperces játékmenet-bemutatót, amelyben végigveszik, mit is kínál majd a szeptemberi megjelenéskor a csapat új szerepjátéka, a GreedFall.

A Bigben felvásárolta a GreedFall fejlesztőcsapatát

A francia Bigben Interactive egyre nagyobb szeletet vág magának az AA-játékok piacán. A kiadó most felvásárolta a Spiders csapatát, akik már javában készülnek a GreedFall szeptemberi megjelenésére.

Látványos trailert kapott a GreedFall

A kolonizáció idejében játszódó alkotás világa az előzetesek alapján eléggé izgalmasnak ígérkezik, reméljük, hogy a szeptemberben esedékes rajt során sem lesz majd okunk a panaszra, és kellemes meglepetés lesz a GreedFall.

Dátumot kapott a GreedFall

Befutott a GreedFall napra pontos megjelenési dátuma: a Bound by Flame-et és a The Technomancert is jegyző Spiders új szerepjátékára nem sokkal az iskolakezdést követően csaphatunk le.

GreedFall - üdvözlet a járványok sújtotta Serene-ből

Bemutatkozott a Focus Home Interactive és a Spiders Games legújabb RPG-jének központi helyszíne, Serene kikötővárosa, melynek egykor virágzó gazdaságát a járványok kilátástalan szegénységbe és pusztulásba taszították.

E3 2019: 10 percig pörög a GreedFall

Egyre tisztábban körvonalazódik a GreedFall. Az E3-on levetített sztorielőzetes után most több mint 10 perc játékmenettel jelentkezik a Spiders akció-szerepjátéka. A videó során jut idő egy bossharcra és némi karakterfejlesztésre is.

E3 2019: Friss előzetesen a GreedFall története

Hosszas csend után újra életjelet adott magáról a The Technomancerért telelős Spiders új játéka, a GreedFall. Egy tartalmas előzetes segítségével kóstolhatunk bele a sztoriba, s megtudtuk azt is, hogy mikor várható a megjelenés.

E3 2018: Újra hallatott magáról a GreedFall

A mai napon a Focus Home Interactive két játéka kapott már új előzetest, de szerencsére a tavaly év elején bejelentett, azóta viszont jól eldugott GreedFall is csatlakozott a sorhoz. A hajtás után új kedvcsinálót nézhettek meg.